Zoek en boek

Ouwehands Dierenpark

Voor een heerlijk dagje dierentuin is het om de hoek gelegen Ouwehands Dierenpark een echte aanrader. Ga op bezoek bij de ijsberen, leeuwen, olifanten of de nieuwe reuzenpanda's. Je kunt ook op avontuur in het Gorilla Adventure of het berenbos en de grootste overdekte speeljungle RavotAapia zijn echte favorieten bij de kids. 

Bezoek de website van Ouwehands Dierenpark voor actuele openingstijden.

Bij de receptie van De Thijmse Berg kunt u tickets kopen voor uw bezoek aan Ouwehands Dierenpark, met een korting van 7,5 %. Een extra voordeel van deze tickets is dat ze niet gebonden zijn aan het tijdsloten systeem dat momenteel gehanteerd wordt. 

Het park is zo ingericht dat de gasten overal voldoende afstand van elkaar kunnen houden en de regels van het RIVM kunnen worden nageleefd. Eten en drinken is door het hele park verkrijgbaar bij diverse afhaallocaties. Er is een aangepast assortiment. Het is niet mogelijk om binnen plaats te nemen. Verspreid door het park zijn voldoende rustplekken te vinden. Onder voorbehoud van wijzigingen mogen honden weer mee naar het dierenpark.