Zoek en boek

Ouwehands Dierenpark

Voor een heerlijk dagje dierentuin is het om de hoek gelegen Ouwehands Dierenpark een echte aanrader. Ga op bezoek bij de ijsberen, leeuwen, olifanten of de nieuwe reuzenpanda's. U kunt ook op avontuur in het Gorilla Adventure of het berenbos en de grootste overdekte speeljungle RavotAapia zijn echte favorieten bij de kids. 

Extra voordelig naar Ouwehands Dierenpark!

Bij de receptie van De Thijmse Berg kunt u tickets kopen voor uw bezoek aan Ouwehands Dierenpark, met een heerlijke korting! Op deze tickets is geen tijdslot van toepassing. Vraag bij de receptie naar de actuele korting op de tickets!

Tips tijdens een dagje dierentuin in Rhenen

Heeft u een dagje Ouwehands Dierenpark gepland tijdens uw verblijf op De Thijmse Berg? Dan hebben wij een aantal fijne tips.

1. Houd zeker het dagprogramma van het park in de gaten. Zo weet u exact hoelaat de dieren gevoerd worden en hoelaat u langs welke dieren moet gaan. Houd de plattegrond bij de hand om vooraf een route uit te stippelen! 

2. Gaat u met kinderen? In de dierentuin komt u zowel buitenspeeltuinen als een binnenspeeltuin tegen met water en zand. Neem zeker een handdoek mee om het zand van de voeten af te halen. Een extra set droge kleren kan ook geen kwaad. Zo kunnen de kids zorgeloos de hele dag ravotten en gaan ze weer schoon mee terug naar huis!

3. Het nieuwste onderdeel van Ouwehands Dierenpark is Pandasia. Dit prachtige pandaverblijf waant u in Aziatische sferen. Honger en dorst gekregen? Boven Pandasia vindt u een bijpassend Aziatisch restaurant. Voor alle panda fans is het zeker een aanrader om hier naar boven te lopen. Voordat je het restaurant inloopt kom je eerst langs de Pandashop. Hier vind je de allerleukste panda merchandise!

Naar de site