De Thijmse Berg
The Maxx Veenendaal

The Maxx Veenendaal

In de omgeving: 7km

The Maxx Veenendaal

Durf jij het aan?

Ben je lekker op vakantie maar heb je zin in wat actie, kom dan snel een kijkje nemen bij The Maxx! The Maxx heeft verschillende soorten leuke activiteiten die je met familie, vrienden of het gezin kan ondernemen en dit allemaal op maar 10 minuten afstand.

Speciaal voor jou als bezoeker bieden wij een korting aan op het lasergamen, glowgolf, karten, simracen en gave escaperooms!

 
 

Lasergamen

Beweeg door het glow-in-the-dark doolhof, word verrast door de verschillende geluids- en lichteffecten, schiet op jouw tegenstander met het lasergame pistool en verzamel punten. Iedere keer dat je jouw tegenstander raak schiet, levert dit je punten op. Wie verzamelt de meeste punten en is de beste van jullie groep?
Lasergamen: van €10,50 nu voor €09,00 (per persoon)

Glowgolf

Glow-in-the-dark minigolf is een spel geschikt voor jong en oud. Betreed hun prachtige snoepjesfabriek. Een uniek decor wat prachtig wordt uitgelicht door de blacklights. Er zijn maar liefst 18 verschillende invullingen binnen het thema. Kom jij ook snel een balletje slaan op hun 18 holes baan?
Glowgolf: van €10,95 nu voor €09,00 (per persoon)

Escaperoom

The Maxx heeft de grootste keuze aan Escape Rooms in Veenendaal en omstreken. Een Escape Room is een spannend spel waarbij je met een team (minimaal 4 personen) wordt opgesloten in een kamer en 1 uur de tijd hebt om te ontsnappen.
Lukt het jullie om te opereren onder tijdsdruk? Dát is de grote vraag, want de minuten tikken weg en er is geen tijd te verliezen.
Escaperoom: van €23,95 nu voor €22,50 (per persoon)

Karten

Bij The Maxx Veenendaal kun je karten op een indoor kartbaan in elektrische karts met zeer snelle acceleratie, “boost” functie, LED verlichting en on-board geluid.
Durf jij het aan om met je vrienden of familie vol gas te geven op hun technische circuit?
Karten: van €17,95 nu voor €16,00 (per persoon)

Simracen

Beleef en ervaar hoe het is om te racen als een echte Formule 1-coureur op de bekendste (virtuele) circuits! Bij The Maxx beschikken hun over 16 nieuwe simulatoren met een echt Formule 1-stuur om je de echte race-beleving te geven!
Lijkt simracen iets voor jou?
Simracen: van €25,00 nu voor €22,50 (per persoon)

Let op: De korting wordt verrekend op vertoon van jouw reserveringsbevestiging van jouw verblijf op de Thijmse Berg. Betaling wordt voldaan bij The Maxx.

Wij wensen je alvast veel plezier!