Vakantiepark Utrechtse Heuvelrug

Check prijzen en beschikbaarheid

Samen met de kinderen, jouw familie over vrienden een weekendje of langere periode naar de Utrechtse Heuvelrug. De Thijmse Berg, een vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug, heeft alles voor een topverblijf. Luxe chalets, vakantiehuisjes met zwembad, uitstekende faciliteiten en meer! Zien we jou op de Utrechtse Heuvelrug?

Het leukste vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug

Je bent op zoek naar een leuk vakantiepark op de Heuvelrug. Dat is Vakantiepark De Thijmse Berg. Met een leuk buitenzwembad en waterspraypark, speeltuinen en animatie voor de kids, multifunctionele sportbaan én fiets- en skelterverhuur is Vakantiepark De Thijmse Berg het leukste vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug.

Vakantiepark Utrechtse Heuvelrug

Maar ook rustliefhebbers vinden hier hun ideale vakantie. Ons vakantiepark ligt namelijk op de Utrechtse Heuvelrug. Het spreekt voor zich waarom jij als rustliefhebber je plekje hier dan ook zo gevonden hebt... Neem de wandelschoenen maar mee!

Ik wil boeken

Alle faciliteiten bekijken

Een zomervakantie op de Utrechtse Heuvelrug

Een zorgeloze zomer, dat beleeft u op ons vakantiepark! Terwijl u op de loungeset bij uw chalet geniet van een goed boek of een lekkere borrel zijn de kinderen druk aan het knutselen of sporten bij de animatie. Dat klinkt heerlijk toch? De Thijmse Berg heeft verschillende faciliteiten om uw vakantie onvergetelijk te maken. Met ons grote buitenzwembad en waterspraypark is het tijdens de warme zomerdagen heerlijk afkoelen en het animatieteam staat voor jong en oud klaar met een superleuk animatieprogramma. Wist u dat wij ook een gezellige brasserie hebben? Kom lunchen op het terras of sluit de dag af met een lekker diner!

Op ons vakantiepark midden in het bos is het voor het hele gezin genieten. Heeft u al een vakantie geboekt?

Vakantiehuisje op de Utrechtse Heuvelrug

Vakantiehuis Utrechtse Heuvelrug huren? Op ons park kun je vakantiewoningen voor 4 tot 6 personen reserveren. U kunt dus met het hele gezin of de vriendengroep vakantie komen vieren! De vakantiehuisjes zijn van alle gemakken voorzien zodat u een heerlijke, zorgeloze vakantie kunt beleven! Onze verschillende:

Naar de zoek en boek

Vakantiepark Utrechtse Heuvelrug met zwembad

Leuke activiteiten op de Utrechtse Heuvelrug

Op de Utrechtse Heuvelrug zijn er tal van leuke activiteiten te doen. De leukste activiteten vanaf ons vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug hebben wij voor jou verzameld.

  1. Wandelen en fietsen: De Utrechtse Heuvelrug is een prachtig natuurgebied met vele wandel- en fietsroutes. Verken de bossen, heidevelden en stuifduinen te voet of per fiets. 

  2. Bezoek aan Kasteel Amerongen: Breng een bezoek aan het prachtige Kasteel Amerongen, gelegen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug. Verken het kasteel, de tuinen en geniet van de historische sfeer.

  3. Paardrijden: Als je van paardrijden houdt, zijn er diverse maneges en ruiterpaden op de Utrechtse Heuvelrug. Maak een ontspannen rit door de natuur en geniet van de mooie omgeving.

  4. Uitkijktorens en uitzichtpunten: Beklim een van de uitkijktorens of bezoek de verschillende uitzichtpunten op de Utrechtse Heuvelrug. Je kunt genieten van prachtige vergezichten over het landschap.

  5. Bezoek Ouwehands Dierenpark: Het enige dierenpark in Nederland met reuzenpanda's. Deze moet je gezien hebben! 

  6. Mountainbiken: Voor de avontuurlijke types is mountainbiken op de Utrechtse Heuvelrug een aanrader. Er zijn speciale mountainbikeroutes uitgezet, variërend in moeilijkheidsgraad.

  7. Musea en culturele activiteiten: In de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug zijn er verschillende musea en culturele activiteiten te vinden. Bezoek bijvoorbeeld het Nationaal Militair Museum in Soest, het Kröller-Müller Museum in Otterlo of het Spoorwegmuseum in Utrecht.

> Vakantiewoningen met eigen zwembad

Last minutes in de zomervakantie

Regelmatig staan er last minutes op de website voor een extra voordelige vakantie op de Utrechtse Heuvelrug. Zoekt u nog een last minute zomervakantie in Nederland? Bekijk dan onze last minutes! 

In welke periode zien we jou op ons vakantiepark Utrechtse Heuvelrug?

Naar de last minutes