Zoek en boek

Kom deze zomer samen genieten van een heerlijke vakantie in een van onze luxe en comfortabele chalets op de Utrechtse Heuvelrug. Hebben jullie de koffers al gepakt?

Een zomervakantie op de Utrechtse Heuvelrug

Een zorgeloze zomer, dat beleeft u op ons vakantiepark! Terwijl u op de loungeset bij uw chalet geniet van een goed boek of een lekkere borrel zijn de kinderen druk aan het knutselen of sporten bij de animatie. Dat klinkt heerlijk toch? De Thijmse Berg heeft verschillende faciliteiten om uw vakantie onvergetelijk te maken. Met ons grote buitenzwembad en waterspraypark is het tijdens de warme zomerdagen heerlijk afkoelen en het animatieteam staat voor jong en oud klaar met een superleuk animatieprogramma. Wist u dat wij ook een gezellige brasserie hebben? Kom lunchen op het terras of sluit de dag af met een lekker diner!

Op ons vakantiepark midden in het bos is het voor het hele gezin genieten. Heeft u al een vakantie geboekt?

Ik wil boeken

Alle faciliteiten bekijken

Vakantiehuisje op de Utrechtse Heuvelrug

Op ons vakantiepark hebben wij vakantiewoningen voor 4 tot 6 personen. U kunt dus met het hele gezin of de vriendengroep vakantie komen vieren! De vakantiehuisjes zijn van alle gemakken voorzien zodat u een heerlijke, zorgeloze vakantie kunt beleven! Onze verschillende accommodaties:

Naar de zoek en boek

Vakantiepark Utrechtse Heuvelrug

Last minutes in de zomervakantie

Regelmatig staan er last minutes op de website voor een extra voordelige vakantie op de Utrechtse Heuvelrug. Zoekt u nog een last minute zomervakantie in Nederland? Bekijk dan onze last minutes! 

Naar de last minutes