Check beschikbaarheid

Faciliteiten

Buitenzwembad & waterspray park!
Buitenzwembad & waterspray park!

Neem ook een heerlijke duik in ons verwarmde buitenzwembad! Naast het grote zwembad is er ook nog een speciaal peuterbad voor de kleintjes. Sinds 1 juli 2016 hebben wij ook de deuren geopend van ons waterspray park. Lekker verkoelend met het mooie weer.

Haal tussendoor ook een lekker drankje bij de bar....

Animatie en kids
Animatie en kids

Op De Thijmse Berg houden we ook graag rekening met onze jonge gasten! Daarom zijn er op ons kindvriendelijke vakantiepark vele faciliteiten speciaal voor hen!

Eten en drinken
Eten en drinken

Voor een heerlijk diner, ontspannen borrel of om even rustig genieten van een goede kop koffie, gaat u naar ons restaurant t'Paviljoen. Bij mooi weer is het terras met prachtig uitzicht een echte aanrader.

Outdoor activiteiten
Outdoor activiteiten

De prachtige ligging van ons vakantiepark biedt vele sportieve mogelijkheden. Kanovaren, solextochten, survival, discgolf, boogschieten zijn slechts enkele van de vele activiteiten.....

Eigen waterbron
Eigen waterbron

De Thijmse Berg voorziet haar gasten van uitzonderlijk mineraalwater uit eigen bron (90 meter diep), zonder geur-, kleur- en smaakstoffen. Heerlijk puur en direct uit de natuur dus!

Boodschappen
Boodschappen

Doe nu online uw boodschappen bij de Jumbo Rhenen en krijg het tot aan de deur geleverd! Ook hebben we op ons park een heerlijke broodjesservice en kunt u een BBQ pakket bestellen. 

 

 

MTB op de Heuvelrug
MTB op de Heuvelrug

In november 2013 hebben Het Utrechts Landschap, Staatsbosbeheer, de wielersportbond Nationale Toerfiets Unie (NFTU) en het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug een intentieverklaring ondertekend om gezamenlijk te komen tot een beter en veiliger MTB routenetwerk. Dit enerzijds vanuit het gegeven dat er een grote belangstelling bestaat voor mountainbiken op de Heuvelrug, een gebied dat als zodanig zich er ook goed voor leent. Maar anderzijds ook uit het besef dat de Heuvelrug grote natuur- en cultuurhistorische waarden kent, die beschermt dienen te worden. In samenspraak worden de routes en het netwerk ontwikkeld, waarbij rekening gehouden wordt met de verschillende zoneringen, kwetsbare natuur en overige recreatiestromen.  

Indoor Play
Indoor Play

Het kinder-speelparadijs op Vakantiepark de Thijmse Berg is een binnenspeeltuin waar kinderen uren veilig kunnen klimmen, klauteren, glijden, springen en spelen. Ze leven zich hier helemaal uit! En papa en/of mama? Die vermaken zich ook prima in de zithoek met een gratis krantje en wifi!

Fietsverhuur
Fietsverhuur

De Utrechtse Heuvelrug is een prachtige, bosrijke, Nationaal park, die het verkennen meer dan waard is en u op de fiets en u al uw zintuigen laat meegenieten. Daarom bieden wij onze gasten de mogelijkheid om een fiets te huren. Voor de grotere afstanden zijn electrische fietsen beschikbaar. U fietst  over stuwwallen, door heideterreinen, langs kastelen en landgoederen, in de uiterwaarden en het bos. Bij de receptie hebben wij alvast voor u prachtige fietsroutes klaar liggen.