Faciliteiten

Check prijzen en beschikbaarheid

Lekker zwemmen, klimmen en klauteren in de speeltuin, rondtouren met een skelter, meedoen met animateam. Er is genoeg te doen op ons vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug! 

Buitenzwembad & waterspraypark

Buitenzwembad & waterspraypark

Neem een heerlijke duik in ons verwarmde buitenzwembad met apart peuterbad óf koel lekker af in ons waterspraypark.
Fiets- en skelterverhuur

Fiets- en skelterverhuur

De Utrechtse Heuvelrug is een prachtig, bosrijk Nationaal park die het verkennen meer dan waard is. Op de fiets kunt u al uw zintuigen laten meegenieten.
E-Chopper

E-Chopper

Ontdek de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug met deze prachtige elektrische E-Choppers! Geniet van de natuur en de rust die de omgeving te bieden heeft.
Speurtochten & routes

Speurtochten & routes

Ontdek de omgeving van het park met onze speurtochten en wandelroutes. Ga op pad met Lotje of wandel naar het recreatiegebied Kwintelooijen.

Voor de kids

Voor de kids

Op De Thijmse Berg houden we ook graag rekening met onze jonge gasten! Daarom zijn er op ons kindvriendelijke vakantiepark vele faciliteiten speciaal voor hen!

Animatie

Animatie

Tijdens de meeste schoolvakanties is ons professionele animatieteam aanwezig om voor de kinderen de leukste activiteiten te organiseren.

Laadpaal voor elektrische auto's

Laadpaal voor elektrische auto's

Ook op De Thijmse Berg kunnen gasten hun elektrische auto opladen! De laadpaal is te vinden op de P1 bij de ingang van het park.
Multifunctionele sportbaan

Multifunctionele sportbaan

Tennisbaan en voetbalveld op 1 locatie bij Vakantiepark De Thijmse Berg! Hier kunt u lekker uw energie kwijt tijdens uw vakantie. Het gehele jaar geopend!