De Thijmse Berg
multifunctioneel sportveld

Multifunctioneel sportveld

Op het park

Multifunctionele sportbaan

Voor de sportieve gasten hebben wij op Vakantiepark De Thijmse Berg een multifunctionele sportbaan waar je zowel kunt tennissen als voetballen. Hier kun je tijdens je vakantie heerlijk uw energie kwijt!

De multifunctionele sportbaan van De Thijmse Berg is aangelegd met kunstgras, waardoor goede grip heeft op de baan en het glijden en keren moeiteloos gaat. 

Vind je het leuk om tijdens je verblijf op Vakantiepark De Thijmse Berg een balletje te slaan? Game, Set en Match! Dit gaat heel gemakkelijk! Kom langs bij de receptie en maak een reservering voor de baan, op basis van beschikbaarheid. Rackets en tennisballen zijn bij ons te huur, zelf meenemen mag natuurlijk ook. Kom voor start even langs de receptie om de sleutel van de baan op te halen.

Kosten
Kosten voor gebruik van de tennisbaan bedragen
€ 10,- per uur. 

De baan is het gehele jaar dagelijks geopend van 10:00 tot 21:00 uur.

Dankzij de panna goals die aan beide zijde van de baan zijn aangebracht kan de baan ook gebruikt worden om een balletje te trappen. Het tennisnet in het midden van het veld kan aan de zijlijn gezet worden. Vraag even na bij de receptie of de baan vrij is, wanneer er geen reservering op de planning staat dan kun je van de sleutel van de baan meenemen. Troef elkaar af tijdens een technisch spelletje panna of ga je voor een traditionele voetbalwedstrijd!

 
 

Impressie van het multifunctioneel sportveld