Vakantiepark Betuwe

Check prijzen en beschikbaarheid

Chalet huren nabij de Betuwe?

Lekker met z'n tweeën op vakantie of juist met het hele gezin? Op ons vakantiepark in Rhenen heeft u de keuze uit verschillende accommodaties. Zo hebben we chalets voor 4 of 6 personen en luxe vakantievilla's die prachtig zijn gelegen in de natuur of dicht bij alle faciliteiten nabij de Betuwe. Chalet huren in Nederland? Ontdek Vakantiepark De Thijmse Berg in Rhenen en geniet van een zorgeloos verblijf in een van onze luxe chalets. Boek uw vakantie 2022 meteen!

Luxe vakantiehuis in Rhenen / Veenendaal

Bekijk de accommodaties

Vakantiehuis nabij de Betuwe?

Het hele jaar door genieten van een eigen vakantiehuis op een prachtige plek nabij de Betuwe, dat doet u bij Vakantiepark De Thijmse Berg. Wij hebben altijd een doorlopend en actueel aanbod van recreatiewoningen. Heeft u vragen of wilt u graag advies over de aanschaf van een vakantiehuis? Wij helpen u graag verder.

Contact

Fiets de Neder-Betuwe door

Vanaf Vakantiepark De Thijmse Berg in Rhenen fietst u zo de Neder-Betuwe in. In de Neder-Betuwe vindt u genoeg leuke fietsroutes. Vanaf Rhenen fietst u de brug van de Nederrijn over en voor u het weet bent u in de Betuwe. Hier komt u fietsroutes tegen over dijken heen, door de schattigste dorpjes en langs de mooiste fruitgaarden. 

Zo is de Laanboomroute een erg gave route om te fietsen. Deze route brengt u langs en door laanboomteeltbedrijven, horecagelegenheden en andere gave bezienswaardigheden. De gehele route is 77km lang, maar kan worden opgesplitst in kortere routes. In ieder geval begint en eindigt u bij Het Veerhuis in Opheusden.

Bekijk de vele fruitgaarden

De Betuwe staat veelal bekend om haar velen peren-, appel- en kersenfruitgaarden. Daarom wordt dit gebied ook wel de fruittuin van Nederland genoemd. Het is vooral aan te raden om de Neder-Betuwe te bezoeken in het voorjaar. In deze periode staan alle bomen mooi in de bloei en kunt u volop genieten van de prachtige omgeving in het voorjaarszonnetje.

Fruitgaard omgeving Betuwe

Bezoek gezellige dorpjes tussen de Rijn en Linge

In de Betuwe komt u veel gezellige dorpjes tegen om doorheen te fietsen, wandelen of rijden. De meest bekende dorpen in dit gebied zijn Buren en Tiel.

Tiel

Zo staat Tiel bekend om Flipje, het streekmuseum & de Sint-Maartenskerk. In deze oude stad kunt u ook gezellig shoppen in allerlei boutiques en tussendoor even bijkomen bij leuke horecagelegeneheden! Komt u begin April langs bij de Thijmse Berg? Bezoek dan zeker het Fruitcorso in Tiel. In september kunt u goed feeesten in de Betuwe; Tiel organiseert dan het gratis festival Appelpop. 

Buren

Buren is echt een vestingsstadje. Dit betekent dat u hier vele monumenten tegenkomt. Hierdoor is het een prachtige stad om rustig doorheen te lopen. Een gave bezienswaardigheid in Buren is het Marechausseemuseum. Dit museum bevindt zich in een kasteel; hoe gaaf! 

Benieuwd naar een vakantie nabij de Betuwe?

Collage huisjes en faciliteiten Thijmse Berg

Boek hier uw vakantie bij Vakantiepark de Thijmse Berg.