De Thijmse Berg

Longstay

Last minute ertussenuit!
Boek en profiteer van korting ūüíö

Longstay

Ben je op zoek naar een recreatiewoning voor een langere periode in verband met bijvoorbeeld een verbouwing van jouw woning? Op De Thijmse Berg is lang verhuur van een recreatiewoning geen enkel probleem. Of je nu tijdelijk uit je huis moet voor een verbouwing, je nieuwe huis nog niet klaar is en het oude al wel verkocht, welke reden dan ook, wij helpen je graag bij het verschaffen van tijdelijke woonruimte op ons vakantiepark in Utrecht.

Let op, inschrijven op het adres van De Thijmse Berg is niet mogelijk. Permanente bewoning is op dit park niet toegestaan. De Thijmse Berg is een huisdiervrij park.

Ruime keuze aan woningen

Op ons vakantiepark is lang verhuur mogelijk. Je hebt een ruime keuze uit diverse recreatiewoningen. De woningen zijn compleet ingericht, dus het enige wat je mee hoeft te nemen zijn je persoonlijke spullen.

Meer informatie & reserveren

Ben je ge√Įnteresseerd in het huren van een recreatiewoning? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze receptie via¬†0317-612384 of vul het contactformulier in en laat ons weten voor hoeveel personen je op zoekt bent, voor welke periode en wat de reden is dat je¬†een recreatiewoning wilt huren.

Contactformulier longstay

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.