De Thijmse Berg
Kings & Queens

Kings & Queens

In de omgeving: 6km

Kings & Queens

Prison Island & CityQuest

Kings & Queens is dé sportsbar in het centrum van Veenendaal met veel leuke activiteiten voor jong en oud. Geniet in het gezellige café of op het terras van een hapje en drankje of speel één van de leuke spellen: Prison Island, escaperooms, City Quest, pool, snooker, carambole, tafeltennis, darts en meer! Als gast ontvang je een korting van 30%, voor zowel volwassenen als kinderen, bij een reservering voor Prison Island voor 1,5 uur of de CityQuest (Operation Mindfall of the Magical Portal)
KortingscodeTB2023

 

Prison Island (indoor)

Geschikt voor: 3-5 pers. per team, vanaf +/- 8 jaar

Vorm een team van 3 tot 5 personen, betreed het cellencomplex en verzamel zoveel mogelijk punten! Er zijn 24 cellen met achter elke deur een andere opdracht. Zo zijn er behendigheidsopdrachten, kennisspellen en fysieke uitdagingen. Het ene moment ben je een puzzel aan het oplossen, terwijl je het volgende moment zo snel mogelijk ballen raak moet gooien en daarna hang je aan de muur want de vloer is lava!

Er zijn uitdagingen voor iedere leeftijd en elk niveau, wat Prison Island geschikt maakt voor iedereen; jong, oud, sportief of niet. Er zit altijd wel een cel tussen waarin je kan uitblinken! Soms moet je slim zijn, soms sterk en soms wordt er een beroep gedaan op je reactievermogen en behendigheid. Maar bedenk wel, er is maar één manier om tot het beste resultaat te komen: samen!

 

City Quest (outdoor)

Geschikt voor: 2-6 pers. per team, vanaf +/- 9 jaar

Ga op een spannende missie door het centrum van Veenendaal en los onderweg alle raadsels en puzzels op die jullie tegenkomen! City Quest is een outdoor escape game, waarbij een mix wordt gemaakt tussen een stadswandeling, GPS-speurtocht en puzzels zoals in een escaperoom. Perfect voor iedereen die de stad op een interactieve manier wil ontdekken!

Jullie krijgen een iPad mee die jullie de weg wijst en waarop de puzzels verschijnen. Het spel komt tot leven door middel van augmented reality! Ook krijgen jullie een ActionPack mee met gave gadgets die jullie nodig hebben om opdrachten uit te voeren. Er zijn twee verschillende spellen: Operation Mindfall en Magic Portal. Ga als spion aan de slag om de wereld te redden of duik in de wondere wereld van de goblins om magische kristallen te verzamelen.