Overnachten bij Ouwehands Dierenpark

Check prijzen en beschikbaarheid

Is er een kortingsticket voor Ouwehands Dierenpark bij De Thijmse Berg?

Kom bij ons overnachten en geniet van 12,5% korting op uw ticket van Ouwehands Dierenpark. Zo kunt u genieten van een heerlijke vakantie op het park en overdag kunt u de Panda’s bezoeken.

Overnachten op 4 km van Ouwehands Dierenpark

Vlakbij Ouwehands dierenpark kunt u heerlijk overnachten, na een lange dag dieren kijken en rondwandelen in het park heeft u natuurlijk geen zin om nog lang te moeten reizen. Met de auto bent u in zeven minuten al op het park en met de fiets doet u er tien tot vijftien minuten over.

Wij raden aan om met de fiets te gaan, want met de auto kan het nog wel eens druk zijn op de terugweg. Heeft u geen fiets of neemt u deze liever niet mee op vakantie? Bij ons kunt u gemakkelijk fietsen huren bij de receptie of door een mailtje te sturen of te bellen, zo weet u zeker dat u fietsen heeft.

Gaat u liever met de bus? Dan kunt u in ongeveer 20 minuten op het dierenpark zijn, dit is iets langer dan de andere mogelijkheden, maar zeker niet minder goed.

Al met al bent u erg kort onderweg van en naar het park, wat de Thijmse Berg het ideale park maakt voor een overnachting bij Ouwehands dierenpark.

Overnachten Ouwehands Dierenpark

Overnachten Ouwehands dierenpark

Tips tijdens jouw bezoek aan Ouwehands Dierenpark

Wij komen natuurlijk vaak in dit leuke park, daarom geven we u vijf leuke tips met tijden en activiteiten die u niet mag missen tijdens het bezoek!

  1. Check het dagprogramma

Dit is de beste tip die we u kunnen geven. Met dit programma vindt u de juiste tijden voor de voorstellingen en voedertijdens van uw favoriete dieren. Zo bent u altijd op de juiste tijd op de juiste plaats.

  1. Voor de kinderen

Trek voldoende tijd uit voor een bezoekje aan RavotAapia, want hier kunnen kinderen zich echt uren vermaken. Ontdek alle geheime glijbanen, stap in de Jungle express, hou de voeten droog op het vlot en klim zo hoog mogelijk in de touwen. Ze kunnen zich hier echt helemaal uitleven en als ouder kunt u natuurlijk meedoen, maar u kunt ook genieten van een drankje in het aangrenzende restaurant. Vanaf hier kunt u uw kinderen zien en kunt u lekker rustig zitten.

  1. Mis de Panda’s niet

Ouwehands Dierenpark is het enige park in Nederland waar u echt Panda’s kunt zien. Ontdek het unieke verblijf en leer alles over de dieren en Pandasia.

  1. Bezoekt u Ouwehand dierenpark maar 1 dag?

Bekijk dan hier de plattegrond van Ouwehands dierenpark. Zo kunt u alvast bekijken waar u of de kinderen graag heen willen. Zo ziet u precies waar de zeeleeuwen zijn, maar ook bijvoorbeeld de expeditie bij de beren. Ontdek zelf waar u graag heen wil en beleef Ouwehands dierenpark zelf.

  1. Geen stress!

Geniet van het moment en ga vooral niet stressen als u ergens lang staat. Het gaat allemaal om de beleving van het gezellige dierenpark. Natuurlijk snappen we dat u graag de shows wil bijwonen, maar het mooie van vakantie is, dat u de volgende dag gewoon weer kan! De overnachting bij Ouwehands Dierenpark is zo dichtbij, dat een tweede bezoek geen probleem is. Zo kunt u alle hoogtepunten gewoon rustig meemaken zonder dat u iets anders mist.

Voordelig overnachten bij de Thijmse Berg? Bekijk dan eens onze aanbiedingen. Er zijn luxe chalets, huizen en lodges, bekijk snel welke lodge bij u past en geniet van een heerlijke vakantie bij Ouwehands dierenpark.

Bekijk de accommodaties