De Thijmse Berg
Spionnen Smartphone Speurtocht

Spionnen Smartphone Speurtocht

Spionne Smartphone Speurtocht

Spionnen Smartphone Speurtocht

We hebben hulp nodig van spionnen die geheime codes en boodschappen kunnen kraken en er zo achter kunnen komen waar de bende zijn kostbare buit heeft verstopt. Help je mee?

Wij van de Geheime Dienst zijn op zoek naar een bende die wordt geleid door iemand die zich 'DE SPIN' noemt. DE SPIN en zijn 8 bendeleden stelen wereldwijd kostbare voorwerpen. Wij hebben sterke bewijzen dat deze bende hier actief is en vermoeden zelfs dat ze hun laatste buit, een massief gouden toiletpot die is gestolen uit een Engels kasteel, hier in de buurt hebben verstopt! Misschien denk je dat dit een grapje is? Google dan maar eens op 'gouden wc pot gestolen'.

Ondanks alle aanwijzingen zijn de bendeleden én hun buit tot nu toe onvindbaar! Dat lukt ze omdat ze zich verstoppen in de natuur en communiceren via geheime boodschappen. Elk bendelid kan namelijk iets héél bijzonders dat is afgekeken van de dieren. Zo kunnen ze ongestoord hun gang gaan, want tja... wie weet er tegenwoordig nog iets af van de natuur..?

Vooraf reserveren!
De spionnen game kun je het beste vooraf reserveren, neem contact op over de mogelijkheden!

Reserveren kan door een email te sturen aan paviljoen@thijmseberg.nl of in Brasserie De Thijmse Berg. Duur van de speurtocht is ongeveer 2,5 uur. 

Meld je om te starten binnen bij Brasserie De Thijmse Berg. Daar krijg je ons bewijsmateriaal, maar pas op... er is dan geen...weg...meer...terug!

Tarieven
€ 4,- per persoon
Kinderen tot 5 jaar gratis
Groep tot maximaal 6 personen € 17,50
(toeslag extra persoon € 4,-)