De Thijmse Berg

De Thijmse Berg wint Zoover Award 2021

Vakantiepark De Thijmse Berg wint Zoover Award 2021

Vakantiepark De Thijmse Berg wint Zoover Award

Vakantiepark De Thijmse Berg behoort tot de beste accommodatie van de provincie Utrecht


Rhenen, 28 februari 2022 – Vakantiepark De Thijmse Berg wint ook dit jaar weer een Zoover Award. Gedurende het hele jaar 2021 zijn er reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie.


Een 8,9 voor Vakantiepark De Thijmse Berg
De consument beoordeelde Vakantiepark De Thijmse Berg in 2021 met een waarderingscijfer 8,9.
Jurjen van Dijk, eigenaar van Vakantiepark de Thijmse Berg, is trots op deze prestatie en op zijn team. Dit komende jaar staat in het teken van vernieuwing en uitbreiding op De Thijmse Berg. Er komen 10 prachtige Eco-Lodges met privé Dipping Pool bij op het park. En in samenwerking met de buren van Landgoed Remmerstein en v. Wijnen Recreatiebouw uit Deventer zullen, na 15 jaar van zorgvuldige voorbereiding met gemeente, provincie en overige belanghebbende, 28 luxe vakantiehuizen gerealiseerd gaan worden in het bos onder de naam Buytenplaets Rhenen.
De beste service, kwaliteit en beleving blijven bij ons ook nu op nummer 1 staan. En ook het komende jaar kijken we er naar uit onze gasten een onvergetelijke vakantie mee te geven.


Over Vakantiepark De Thijmse Berg
Vakantiepark De Thijmse Berg ligt aan de voet van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug op een unieke plek midden in het bos aan de rand van de Grebbelinie en de Veluwe. Op steenworp afstand vindt u het culinaire stadscentrum van Rhenen en het Ouwehands Dierenpark. Ons mooie, rustige en veelzijdige vakantiepark biedt u alles voor een heerlijke vakantie op de Utrechtse Heuvelrug! Midden in de bossen, puur en luxe.


Gouden en Zilveren Awards
De best gewaardeerde accommodaties zijn beloond met een Gouden Award. Alle accommodaties die een 8 of hoger scoren, krijgen een Zoover Award Zilver. Daarnaast zijn er Awards uitgereikt voor de beste accommodaties per regio. Dit is de ‘Zoover Award Platinum – Beste van de regio’. Deze Award is voor de accommodatie met het hoogste waarderingscijfer in de regio. Vakantiepark De Thijmse Berg mag zich met trots een van de beste vakantieparken in de regio noemen. Voor een overzicht van alle winnaars kijk op: zoover.nl/blog


Meer informatie
Neem contact op met:
Vakantiepark De Thijmse Berg
0317 612 384
info@thijmseberg.nl