De Thijmse Berg
Beoordelingen

Beoordelingen

Beleef een heerlijke zomer!
Met fijne zomerkorting 💚

Beoordelingen van onze gasten

Lees hoe onze gasten hun vakantie hebben ervaren.

162 beoordelingen
  1. 9

    Fantastisch. Het huis is zo mooi, zoveel ruimte binnen en buiten. Zo chic en rustig. Alles dichtbij maar helemaal in je eigen bubbel in dat kleine stukje van het park.

    Juli 2024 - Ilona K. verbleef in Vakantievilla (8p) 

  2. 8,6

    Zeer vriendelijk en enthousiast personeel. Mooi, schoon en rustig gelegen chalet bij de bosrand. Genoten van de vogels, vlinders en de natuur.

    Juli 2024 - A.C. P. verbleef in Bos Cottage Deluxe 

  3. 10

    Prachtige rustige omgeving met een net zo’n fijne cottage!

    Juli 2024 - Marja R. verbleef in Bos Cottage Deluxe 

  4. 8,3

    Het was heel goed bevallen .

    Juli 2024 - Carla T. verbleef in Bos Cottage  

  5. 8

    Mooie omgeving, mooi huis

    Juli 2024 - Linda d. verbleef in Vakantievilla (8p) 

  6. 7,8

    We hebben bewust voor het voorseizoen gekozen: , dus weinig mensen, daar houden wij van, want dan is het heerlijk stil, behalve het geluid van de vele vogels (wat een concert))... en rustig. De cottage was prettig in alle opzichten op een leuke plek . We vonden het verrassend en grappig om via het smalle paadje er te komen. De omgeving is per fiets prachtig om te bekijken. Afwisselend! We hebben een lading foto's genomen ( we zijn "amateur"fotografen). Da's dus nagenieten! Wat het weer betreft hebben we harstikke geboft! Tot een volgende ker, fijn weekend! met vriendelijke groet, fam. kuiper. Wel jammer dat het restaurant niet open was.... !

    Juli 2024 - albertje t. verbleef in Bos Cottage  

  7. 9

    Wij hebben het reuze naar ons zin gehad. We hadden een prachtig huisje, heel rustig gelegen. Je kan er prima fietsen in een mooie omgeving. Het personeel is heel vriendelijk en altijd bereid om te helpen bij evt vragen.

    Juli 2024 - John v. verbleef in Heuvelrug Cottage (6p) 

  8. 8

    Super mooi huisje. Mooi uitzicht.

    Juli 2024 - Dick v. verbleef in Eco Cottage 

  9. 9,1

    Heerlijk huisje met voldoende privacy en vrij uitzicht op t bos

    Juli 2024 - Marjolein D. verbleef in Bos Cottage Deluxe 

  10. 9

    We hadden met huis 71 een prachtige rustige plek aan de bosrand, we hebben genoten van de rust! de vriendelijkheid van het personeel wordt ook enorm gewaardeerd!

    Juli 2024 - Marco C. verbleef in Heuvelrug Cottage (6p)