Zoek en boek

Heeft u ook altijd al gedroomd van uw eigen vakantieplekje? Op Vakantiepark de Thijmse Berg bieden we u graag de mogelijkheid om te investeren in uw eigen chalet. Koop uw eigen chalet in Nederland en geniet ieder seizoen van uw eigen chalet!

Chalet kopen Nederland vakantiepark

Ons vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug is een prachtige locatie om een chalet te kopen. Of u deze nu uitsluitend voor eigen gebruik wilt houden of wilt verhuren voor lange of korte tijd, wij denken graag met u mee als u gaat investeren in een vakantiewoning.

Vrijblijvend contact over een chalet kopen

Chalet kopen op maat

Natuurlijk heeft u ook uw eigen wensen en behoeften als u een chalet gaat kopen. Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze hebben wij ook diverse modelwoningen op ons park staan in verschillende maten, uitvoeringen en prijsklassen.

Chalet kopen in Nederland?

Wij vinden het erg belangrijk wanneer u een chalet gaat kopen deze helemaal naar uw wens is! Daarom vinden wij persoonlijke begeleiding tijdens het traject en een goede kennis van het ontwerp, bouw, inrichting, transport en plaatsing heel belangrijk. Wij helpen u graag!

Wilt u graag vrijblijvend een kijkje komen nemen of meer informatie ontvangen? Neemt u dan contact op via 
T: 0317-612384 | E: info@thijmseberg.nl

Uw eigen chalet kopen bij De Thijmse Berg!

Chalet kopen Nederland