De Thijmse Berg
chalet kopen nederland

Vakantiewoning kopen Nederland

Beleef een heerlijke zomer!
Met fijne zomerkorting ūüíö

Vakantiewoning kopen in Nederland op een unieke locatie

Ons vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug is een prachtige locatie om een chalet te kopen. Of u deze nu uitsluitend voor eigen gebruik wilt houden of wilt verhuren voor lange of korte tijd, wij denken graag met u mee als u gaat investeren in een vakantiewoning. Onze chalets liggen op een prachtige locatie tussen de bossen. Het bruisende en culinaire centrum van Rhenen ligt in de buurt, waardoor u zich eens een keer culinair kunt laten verrassen! Met Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug om de hoek en aan de rand van de Grebbelinie bieden onze chalets een perfect startpunt voor leuke wandel -en fietsroutes! Er is ontzettend veel te ontdekken en verkennen, waardoor u zich geen moment hoeft te vervelen. 

Bekijk ons actuele aanbod¬†‚§Ķ

 

Chalet kopen in Nederland?

Wij vinden het erg belangrijk dat wanneer u een vakantiehuis koopt deze helemaal naar uw wens is! Daarom vinden wij persoonlijke begeleiding tijdens het traject en een goede kennis van het ontwerp, bouw, inrichting, transport en plaatsing heel belangrijk. Wij helpen u graag!

Wilt u graag vrijblijvend een kijkje komen nemen of meer informatie ontvangen? Neemt u dan contact op via 
T: 0317-612384 | E: info@thijmseberg.nl

Chalet kopen op maat


Natuurlijk heeft u ook uw eigen wensen en behoeften als u een chalet gaat kopen. Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze hebben wij ook diverse modelwoningen op ons vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug staan. U komt ze tegen in verschillende maten, uitvoeringen en prijsklassen.