Prachtige Eco-Lodges met unieke "Dipping Pool"

Met gepaste trots maken wij bekend dat De Thijmse Berg haar bestaande aanbod in vakantiewoningen gaat uitbreiden met luxe Eco-Lodges.

Prachtige Eco-Lodges met unieke “Dipping Pool”. We hopen dat u net zo enthousiast bent over deze unieke Eco-Lodges als wij dat zijn.

Uit welke richting je Rhenen ook binnenkomt, het unieke heuvelachtige landschap en de imposante Cuneratoren vallen direct op. De ligging op de zuidwal van de Utrechtse Heuvelrug, het uitzicht over de Neder-Rijn, pal naast de Grebbeberg, heeft door de eeuwen heen gezorgd voor opmerkelijke historische gebeurtenissen, waar veel over te vertellen is, en die het karakter van de stad tot op de dag van vandaag bepaald hebben. Rhenen, samen met de dorpen Elst en Achterberg, ontwikkelde zich van nederzetting aan de Rijn tot een veel bezochte vestingstad in de middeleeuwen, had het zwaar te verduren in de Tweede Wereldoorlog en is inmiddels een eigentijds, charmant stadje waar je op vele manieren je hart op kunt halen.

De Thijmse Berg ligt aan de voet van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug op een unieke plek midden in het bos aan de rand van de Grebbelinie en de Veluwe. Op Steenworp afstand vindt u het culinaire stadscentrum van Rhenen en het Ouwehands Dierenpark. De Thijmse Berg staat bekend als een kleinschalig maar veelzijdig vakantiepark met uitstekende voorzieningen, waaronder een verwarmd buitenzwembad, een luxe Brasserie en diverse speelvoorzieningen waar eigenaren en gasten tal van mogelijkheden hebben om een heerlijke tijd te beleven.

De ontwikkeling

De Thijmse Berg heeft de bestemming kunnen wijzigen van een uniek gelegen locatie aan de bosrand, waardoor de mogelijkheid is ontstaan om direct aan de bosrand unieke Eco-Lodges met eigen Dipping Pools (mini zwembaden) te plaatsen. Exclusief en nieuw in Nederland! Ons uitgangspunt bij deze ontwikkeling is dat als u op vakantie gaat, u minimaal hetzelfde comfort wilt ervaren als thuis en het liefst nog veel meer dan dat. De filosofie van De Thijmse Berg was dan ook alleen Eco-Lodges te realiseren en te verhuren die voldoen aan de hoogste eisen.

Eco-Lodges indeling

De grote raampartijen in de Eco-Lodges geven bij binnenkomst direct een ruimtelijk gevoel en zorgen voor veel lichtinval. Het hoge plafond versterkt dit nog eens. De speelse indeling van de ruimtes zal u verrassen, tezamen met de sfeervolle inrichting. De openslaande deuren naar het prachtige buitenterras met pool zorgen voor nog meer exclusiviteit en beleving van deze unieke accommodatie.

  • Oppervlakte Eco-Lodge 70m²
  • Geschikt voor 6 personen
  • 3 slaapkamers
  • 1 badkamer met douche en wastafel en een apart toilet
  • Ruime living
  • Groot terras met privé Dipping Pool
  • Luxe exclusieve inrichting
  • Vloer voorzien van vloerverwarming
  • Warmtepomp
  • Zonnepanelen

Rendement op uw investering

De Thijmse Berg heeft, gezien de ervaring met de verhuur van vakantiewoningen in deze regio, zeer veel vertrouwen in de verhuur van deze Eco-Lodges. We zien deze accommodaties als mooie toevoeging aan de afwisselende collectie en als verbreding van het aanbod. Wij zijn overtuigd dat deze Eco-Lodges met hun moderne design, uitgekiende Dipping Pools, het comfort, zonnepanelen in combinatie met de warmtepomp, de uitstekende prijskwaliteitverhouding, flexibele aankomst- en vertrekdagen op korte termijn een geheel eigen clientèle zal opbouwen waarmee De Thijmse Berg de doelgroep verbreedt.

Prijzen variëren vanaf € 319.000,- exclusief btw bij een turn-key oplevering van de Eco-Lodge met Dipping Pool en eigen grond.

Bekijk de acutele projectdocumentatie

Vraag direct informatie aan!

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Maak direct een afspraak!

Wij helpen u graag bij het vinden en investeren in een vakantiewoning. Via het formulier kunt u vrijblijvend een afspraak maken met onze verkoopadviseur of meer informatie aanvragen over onze woningen.