Zoek en boek

Bent u op zoek naar een vakantiepark in Nederland met zwembad? Dan nodigen we u graag uit op Vakantiepark De Thijmse Berg, gelegen op de Utrechtse Heuvelrug.

Op ons vakantiepark kunt u kiezen uit prachtige vakantiewoningen en luxe accommodaties. De vele faciliteiten in combinatie met de prachtige omgeving maken uw vakantiegevoel compleet. Boek direct een vakantie en kom genieten op ons vakantiepark met zwembad! 

Vakantiepark Nederland met zwembad

Door de vele faciliteiten op ons park kunt u genieten van een luxe en ontspannen vakantie waarbij u en de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Vanaf de meivakantie kunt u een lekkere duik nemen in de (verwarmde!) zwembaden. Speciaal voor de kleintjes is er een peuterbad.

Naast het zwembad ligt de gezellige bar en restaurant waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. Verder kunt u nog een balletje slaan op de tennisbaan en vermaken de kinderen zich prima in de speeltuin, de voetbalkooi en tijdens de schoolvakanties met het "All-in animatie" team. Op ons park is gratis WiFi beschikbaar.

Boeken