Zoek en boek

Prachtig vakantiepark in Nederland met zwembad

Bent u op zoek naar een vakantiepark in Nederland met zwembad? Dan nodigen we u graag uit op Vakantiepark De Thijmse Berg, gelegen op de Utrechtse Heuvelrug.

Op ons vakantiepark kunt u kiezen uit prachtige vakantiewoningen en luxe accommodaties. De vele faciliteiten in combinatie met de prachtige omgeving maken uw vakantiegevoel compleet. Boek direct een vakantie en kom genieten op ons vakantiepark met zwembad! 

Vakantiepark in Nederland met veel faciliteiten

Naast een heerlijk buitenzwembad, biedt de Thijmse Berg nog veel meer faciliteiten aan. Wat dacht u van ons restaurant 't Paviljoen, waar u geniet van een borrel of een lekker hapje op ons zonnige terras. Bij onze receptie helpen we u graag met uw vragen, kunt u broodjes bestellen en geven we tips voor de omgeving om te bezoeken. 

Ook voor de kleine vakantiegangers is er genoeg te doen met natuurlijk het zwembad, maar ook het indoor speelparadijs, skelterverhuur en een animatieteam! Boordevol activiteiten en gezelligheid, is er geen moment te vervelen voor onze bezoekers.

Bekijk onze faciliteiten

Vakantiepark Nederland met zwembad

Vakantiepark Nederland met zwembad

Door de vele faciliteiten op ons park kunt u genieten van een luxe en ontspannen vakantie waarbij u en de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Vanaf de meivakantie kunt u een lekkere duik nemen in de (verwarmde!) zwembaden. Speciaal voor de kleintjes is er een peuterbad.

Naast het zwembad ligt de gezellige bar en restaurant waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. Verder kunt u nog een balletje slaan op de tennisbaan en vermaken de kinderen zich prima in de speeltuin, de voetbalkooi en tijdens de schoolvakanties met het "All-in animatie" team. Op ons park is gratis WiFi beschikbaar.

Boeken