Zoek en boek

Prachtig vakantiepark bij Veenendaal

Komt u vakantie vieren op Vakantiepark de Thijmse Berg in Rhenen? Ontdek dan de omgeving! Op korte afstand van ons vakantiepark bevindt zich Veenendaal.

Ontdek Veenendaal

De Utrechtse stad heeft een groot aanbod van winkels en organiseert regelmatig leuke evenementen voor jong en oud. Vanaf ons vakantiepark bij Veenendaal is een bezoekje aan de stad zeker aan te raden. In een kwartier rijdt u van ons vakantiepark naar Veenendaal.

Vakantiepark bij Veenendaal voor jong en oud

Ons vakantiepark is een vakantiebestemming voor iedereen. Zowel de ouders als kinderen zullen hier optimaal genieten van een heerlijke vakantie. Met een groot aanbod aan faciliteiten is er geen moment te vervelen op de camping zelf, maar er is nog veel meer te doen in de omgeving. Het enige moeilijke is een keuze maken hoe u de dag gaat besteden, maar daar heeft u gelukkig alle tijd voor! De Thijmse Berg biedt de volgende facilteiten aan:

  • Receptie
  • Buitenzwembad & Waterspray park
  • Animatieteam & programma
  • Eigen waterbron
  • Fiets -en skelterverhuur
  • Verschillende faciliteiten voor de kids

vakantiepark veenendaal

Huur bij ons vakantiepark bij Veenendaal

Bij ons vakantiepark bij Veenendaal heeft u de keuze uit Cottages en Chalets. Alle accommodaties zijn voorzien van de nodige luxe als een televisie en een eigen terras. Zo kunt u optimaal genieten van het lekkere weer.

Daarnaast kunt u ook vrij gebruik maken van alle faciliteiten van ons vakantiepark. Een duik in ons buitenzwembad, sporten op de sportvelden, meedoen met het animatieteam of een outdoor activiteit in de omgeving.

Boeken