Zoek en boek

Prachtig vakantiepark bij Veenendaal

Komt u vakantie vieren op Vakantiepark de Thijmse Berg in Rhenen? Ontdek dan de omgeving! Op korte afstand van ons vakantiepark bevindt zich Veenendaal.

Ontdek Veenendaal

De Utrechtse stad heeft een groot aanbod van winkels en organiseert regelmatig leuke evenementen voor jong en oud. Vanaf ons vakantiepark bij Veenendaal is een bezoekje aan de stad zeker aan te raden. In een kwartier rijdt u van ons vakantiepark naar Veenendaal.

Ontdek Veenendaal en omgeving

Vakantiepark bij Veenendaal voor jong en oud

Ons vakantiepark is een vakantiebestemming voor iedereen. Zowel de ouders als kinderen zullen hier optimaal genieten van een heerlijke vakantie. Met een groot aanbod aan faciliteiten is er geen moment te vervelen op de camping zelf, maar er is nog veel meer te doen in de omgeving. Het enige moeilijke is een keuze maken hoe u de dag gaat besteden, maar daar heeft u gelukkig alle tijd voor! De Thijmse Berg biedt de volgende facilteiten aan:

  • Receptie
  • Buitenzwembad & Waterspray park
  • Animatieteam & programma
  • Eigen waterbron
  • Fiets -en skelterverhuur
  • Verschillende faciliteiten voor de kids

Tevens kunt u op ons vakantiepark elk feestje vieren dat u wilt. Onze mooie feestlocatie in Utrecht maakt ieder feestje tot een waar succes. Meer weten? Neem gerust contact met ons op. 

vakantiepark veenendaal

Vakantiehuis Utrecht

Bij ons vakantiepark in Utrecht heeft u de keuze uit Cottages en Chalets. Alle accommodaties zijn voorzien van de nodige luxe als een televisie en een eigen terras. Zo kunt u optimaal genieten van het lekkere weer.

Daarnaast kunt u ook vrij gebruik maken van alle faciliteiten van ons vakantiepark. Een duik in ons buitenzwembad, sporten op de sportvelden, meedoen met het animatieteam of een outdoor activiteit in de omgeving.

Boeken

Prachtige feestlocatie nabij Veenendaal 

Vakantiepark De Thijmse Berg, gelegen nabij Veenendaal, is een veelzijdig vakantiepark waar meerdere elementen van gezelligheid bij elkaar komen. Door de vele mogelijkheden die u heeft als vakantieganger, kunt u zich op ons vakantiepark uitstekend vermaken. Tevens is ons vakantiepark in Rhenen de perfecte locatie voor uw bruiloft. Onze locatie is erg stijlvol en geschikt voor diverse soorten aankleding. 

Daarnaast kunt u onze feestlocatie in Utrecht goed gebruiken voor een kinderfeestje. Wij hebben namelijk tal van uitstekende faciliteiten voor de kinderen. Lekker spetteren in het buitenzwembad, urenlang plezier hebben in het indoorspeelparadijs of gezellig samen met elkaar spelen op de vele klim- en speeltoestellen. Vul het kinderfeestje van uw zoon/dochter helemaal naar eigen wens in en bezorg de kinderen een onvergetelijke middag. Onze feestlocatie in Utrecht heeft voor ieder wat wils!

Boek ons bungalowpark nabij Veenendaal