Zoek en boek

Schitterend vakantiepark met zwembad

Op zoek naar een vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug met zwembad? Kom naar Vakantiepark De Thijmse Berg op de Utrechtse Heuvelrug!

Vakantiepark met zwembad

Bij het boeken van een vakantie heeft iedereen andere voorkeuren. Een vakantiepark met zwembad is vaak een zeer geliefde keuze! Op De Thijmse Berg voldoen wij in elk geval aan die voorwaarde.

Vakantiepark met zwembad Utrecht

Op onze prachtige vakantiepark vindt u een verwarmd zwembad met ligweide en buitenbar. Er is een diep bad voor de ouderen en een apart peuterbad voor de jongsten. Naast een vakantiepark met zwembad beschikt ons park over vele faciliteiten waardoor u en de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen.

Gelegen in een prachtige omgeving

Ons vakantiepark met zwembad ligt in een van de mooiste regio's van Nederland: op de Utrechtse heuvelrug. De Utrechtse Heuvelrug biedt heel veel mogelijkheden tot vermaak. Allereerst staat de regio bekend om zijn grote hoeveelheid landhuizen en kastelen, met als absolute winnaar Kasteel De Haar, het grootste kasteel van Nederland. Daarnaast leent het gebied zich uitstekend voor fietstochten en wandelingen

Nog veel meer op ons vakantiepark met zwembad in Utrecht

Activiteiten voor de kinderen

Voor de kinderen staat in vakantietijd een professioneel animatieteam klaar. Jongere kinderen kunnen lekker knutselen, toneel spelen of een speurtocht doen. Voor de jeugd is er ook sport en spel in het bos of een disco in hun eigen honk.

Outdoor activiteiten

Wekelijks kunt u mee doen met outdoor activiteiten. Denk aan kanoën of fietsen. Of probeer eens wat meer ongebruikelijke sporten als discgolf of boogschieten. Het organisatiebureau Sport Totaal regelt het voor u.

Cafetaria en restaurant

Eens een keer niet zelf koken en een bakje frites halen. Of toch liever uitgebreid uit eten. Of allebei…. Het kan allemaal in de cafetaria of in het restaurant. U vindt deze tussen het zwembad en kinderspeeltuin in!

Bent u dus op zoek naar een vakantiepark met zwembad in Utrecht, dan zit u bij ons helemaal goed!

Huur een accommodatie

Op ons bungalowpark op de Utrechtse Heuvelrug zijn verschillende luxe accommodaties. Kom verblijven in de gezellige boslodge of de vakantievilla's voor 6 of 8 personen. Bekijk alle accommodaties en boek snel uw vakantie of weekend weg.

Accommodaties