Zoek en boek

Schitterend vakantiepark met zwembad

Op zoek naar een vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug met zwembad? Kom naar Vakantiepark De Thijmse Berg op de Utrechtse Heuvelrug en boek uw vakantie 2022!

Direct vakantie boeken

Vakantiepark met zwembad

Bij het boeken van een vakantie heeft iedereen andere voorkeuren. Een vakantiepark met zwembad is vaak een zeer geliefde keuze! Wij snappen dat natuurlijk helemaal. Daarom hebben we een prachtig zwembad op ons park.

Vakantiepark met zwembad Utrecht

Op onze prachtige vakantiepark bij Veenendaal, vindt u een verwarmd zwembad met ligweide en buitenbar. Er is een diep bad waar er heerlijk baantjes getrokken kunnen worden en een apart peuterbad voor de peuters. Dit peuterbad heeft zelfs een waterspray park waar de kleintjes zich wel een middag kunnen vermaken.

Naast een vakantiepark met zwembad beschikt ons park over vele faciliteiten waardoor u en de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen.

Leuke uitjes met de kinderen

Samen met Organisatiebureau Sport Totaal organiseren wij iedere week uiteenlopende activiteiten zoals kanovaren, solextochten, survival en nog veel meer. Neem zeker even een kijkje welke activiteiten er worden georganiseerd als u op het park bent!

Mountainbiken is ook een hele leuke activiteit als u tieners heeft. U kunt verschillende routes uit het uitgebreide netwerk volgen of bij de receptie om een kaart vragen.

Naar de dierentuin is natuurlijk altijd een succes en gelukkig is dierentuin Ouwehands Dierenpark vlakbij ons vvakantiepark met zwembad.

Gelegen in een prachtige omgeving

Ons vakantiepark met zwembad ligt in een van de mooiste regio's van Nederland: op de Utrechtse Heuvelrug. De Utrechtse Heuvelrug biedt heel veel mogelijkheden tot vermaak. Allereerst staat de regio bekend om zijn grote hoeveelheid landhuizen en kastelen, met als absoluut pronkstuk Kasteel De Haar, het grootste kasteel van Nederland. Daarnaast leent het gebied zich uitstekend voor fietstochten en wandelingen

Bekijk ook eens onze top 10 van Rhenen! Hier staan tips in voor een leuk dagje uit, zoals bijvoorbeeld het bezoeken van de reuzenpanda's. Als u graag meer informatie wilt over de omgeving willen wij u daar alles over vertellen. Kom gerust langs bij de receptie voor extra tips in de omgeving, want wij zijn een officieel VVV informatiepunt en helpen u graag.

Nog veel meer op ons vakantiepark met zwembad in Utrecht

Activiteiten voor de kinderen

Voor alle kinderen hebben wij in de schoolvakanties professionele animatietoppers klaarstaan. Zo ook in de vakanties in 2022. Jongere kinderen kunnen lekker knutselen, toneel spelen of een speurtocht doen. Voor de oudere jeugd worden er onder andere sporttoernooien, disco's en speurtochten georganiseerd. Ieder jaar is er weer een leuk en uitdagend programma voor de kinderen. 

Outdoor activiteiten

Wekelijks kunt u mee doen met outdoor activiteiten. Denk hierbij aan kanoën of fietsen. Of probeer eens wat meer ongebruikelijke sporten zoals discgolf of boogschieten. Het organisatiebureau Sport Totaal regelt het voor u.

Cafetaria en restaurant

Een keer niet zelf koken maar een bakje frites halen. Of gaat u toch liever uitgebreid uit eten? Of allebei…. Het kan allemaal in de cafetaria of in het restaurant op Vakantiepark De Thijmse Berg. U vindt deze tussen het zwembad en kinderspeeltuin in!

Bent u dus op zoek naar een vakantiepark met zwembad in Utrecht, dan zit u bij ons helemaal goed, ook in uw vakantie in 2022!

Huur een accommodatie

Op ons bungalowpark op de Utrechtse Heuvelrug zijn verschillende luxe accommodaties. Kom verblijven in de gezellige boslodge of een van de vakantievilla's voor 6 of 8 personen. Alle vakantiehuisjes hebben een unieke inrichting. Zo verblijft u altijd in een uniek huisje.

De tuinen rondom de huisjes zijn heerlijk ruim. Zo heeft u bijvoorbeeld al een huisje met een kavel van 520m² bij Chalet Brons. Dan kunt u met uw familie genieten van alle rust en de ruimte. 

Misschien bent u naast een vakantiepark met zwembad ook nog wel opzoek naar een huisje met een sauna! Geniet van een heerlijke sauna in de ruime tuin van uw Eco Cottage. Droom heerlijk weg bij de mogelijkheden die De Thijmse Berg u graag wil bieden. Bekijk alle accommodaties en boek snel uw vakantie of weekendje weg.

Accommodaties