Zoek en boek

Klaar voor een heerlijke ontspannen vakantie op de Utrechtse Heuvelrug? Kom naar De Thijmse Berg! Een vakantiepark midden in de natuur in Utrecht. Luxe vakantiewoningen met verschillende faciliteiten. Wanneer mogen we u verwelkomen?

Vakantiehuis met privé zwembad

Nieuw op De Thijmse Berg zijn de luxe Pool Lodges. Deze woningen geven u het echte resortgevoel en dat gewoon in Nederland!

Heerlijk wakker worden met de fluitende vogels op uw eigen terras terwijl u geniet van een kopje koffie. Het is al lekker zonnig weer dus straks maar tijd voor een duik in uw eigen zwembad met uitzicht op het bos. Er staat een fijne fietstocht op een e-bike op de planning en vanavond een hapje uit eten in Rhenen. 

Zo kan uw vakantie op De Thijmse Berg eruitzien! De Pool Lodges zijn geschikt voor 6 personen en zijn allemaal voorzien van luxe voorzieningen. Zo is er een grote open keuken, een gezellige woonkamer met smart-TV en een eigen tuin met natuurlijk het privé zwembad. 

Ook handig: een parkeerplaats met laadpaal bij het huisje 

De Pool Lodge heeft 3 slaapkamers die geschikt zijn voor maximaal 6 personen. Elke slaapkamer is uitgerust met heerlijke bedden en beddengoed van hoge kwaliteit zodat u echt tot rust komt. 

Beschikbaarheid bekijken

Vakantiehuis met privé zwembad

Extra groen; een duurzaam vakantiehuis

Op De Thijmse Berg werken we hard aan duurzame accommodaties en faciliteiten. Daarom is de Pool Lodge ook voorzien van verschillende 'groene' faciliteiten. Zo zijn er zonnepanelen, een warmtepomp en laadpalen voor de auto en de e-bike. De heerlijke vloerverwarming en de goede isolatie zorgen ervoor dat u er in de winter lekker warm bijzit en dat het in de zomer lekker koel blijft. 

Wanneer we denken aan groen denken we eigenlijk ook direct aan de Utrechtse Heuvelrug. De Thijmse Berg ligt midden in de natuur. Deze perfecte locatie biedt tal van mogelijkheden voor een mooie wandeling of fietstocht. Huur een mountainbike of e-bike en ga er op uit! 

De leukste uitjes dichtbij; Ouwehands Dierenpark

Vanwege onze centrale ligging in Rhenen bent u zo in een gezellige stad of bij een leuke activiteit voor het gezin. Ga bijvoorbeeld een dagje naar Utrecht of Amersfoort of wandel bij de Pyramide van Austerlitz.

De Thijmse Berg licht ook dichtbij Ouwehands Dierenpark, leuk voor het hele gezin!  Dit dierenpark is een van de grootste dierentuinen van Nederland en er zijn ontzettend veel verschillende dieren te vinden waaronder pandaberen, tijgers, olifanten en nog veel meer.

Er zijn diverse shows en demonstraties te zien, zoals de vogelshow en de zeeleeuwenshow. Met een speeltuin, kinderboerderij en grote binnenspeeltuin is dit een leuk dagje uit voor ieder seizoen!

Benieuwd naar al onze tips voor een leuk dagje uit?

Bekijk ze hier