De Thijmse Berg
voor de kids

Voor de kids

Op het park

Voor de kids

Op De Thijmse Berg houden we ook graag rekening met onze jonge gasten! Daarom zijn er op ons kindvriendelijke vakantiepark diverse speeltuinen waar ze zich uitstekend kunnen vermaken. Klimmen, klauteren, glijden, schommelen, in de zandbak spelen... het kan allemaal!

 

Zwemmen & spetteren

Bij mooi weer is een lekkere duik in het buitenzwembad ook een echte aanrader. In het speciale kinderbad kunnen de kleintjes lekker spelen en het speciale waterspray park zorgt voor heel veel vermaak bij alle kids. Vanaf de gratis ligbedden kunt u gemakkelijk een oogje in het zeil houden.
Meer informatie

Animatieteam & programma

Elk jaar staat ons recreatieteam klaar om er een onvergetelijke vakantie van te maken voor jou en je kinderen. Dit enthousiaste team organiseert in de vakantie dagelijks vele activiteiten: knutselen, spelletjes, sport, shows, theater, musicals, themaweken en nog veel meer. Bekijk hier het animatieprogramma.
Bekijk het animatieprogramma

Indoorspeelparadijs

Het kinderspeelparadijs op Vakantiepark De Thijmse Berg is een binnenspeeltuin waar kinderen uren veilig kunnen klimmen, klauteren, glijden, springen en spelen. Ze leven zich hier helemaal uit. En papa en/of mama? Die vermaken zich ook prima in de zithoek met een gratis krantje en wifi.

De omgeving

Wil je er ook eens een dagje op uit met de kinderen? Ook in de omgeving is er heel veel te doen.
Ontdek de omgeving