Zoek en boek

Speurtochten & routes

Willen jullie op pad met een van onze Smartphone Speurtochten? Dan hebben wij hier alvast 2 hele belangrijke tips!

  1. Zorg dat je telefoon is opgeladen.
  2. Download de speurtocht vóórdat je begint. Dan krijg je een betere kaart en heb je onderweg geen internetverbinding nodig.

Meedoen is eenvoudig! Download de app als volgt:

  1. Ga naar jouw app-store en download de app ‘izi.Travel: Audioreisgids’.
  2. Open de app en klik op ´In de buurt´.
  3. De speurtocht ´De geheime sleutels van…´ of 'Spionnen Smartphone Speurtocht' verschijnt. Tik hierop om te openen.
  4. Tik op de knop, dan krijg je een betere kaart en werkt de speurtocht ook zonder internetverbinding.
  5. Tik op ‘Speel audio af’ en je kunt beginnen!

De speurtochten hebben als startpunt Restaurant-Brasserie De Thijmse Berg aan de Nieuwe Veenendaalseweg 229-231 in Rhenen.

Lotje Smartphone Speurtocht - 3 km (gratis)

Hoi, ik ben Lotje van Zomeren! Leuk dat je deze Smartphone Speurtocht gaat doen! Altijd als ik samen met mijn familie ergens op vakantie ben, willen mijn vader en moeder wandelen in de natuur. Dat is echt oersaai!! Daarom heb ik samen met mijn grote broer Tim en mijn neefje Freek deze speurtocht bedacht. Zeker weten dat je je niet gaat vervelen!

Je gaat op zoek naar geheime sleutels. Door die te volgen, kom je langs de leukste en mooiste plekken. Elke keer als je een sleutel hebt gevonden, verdien je punten en dan pas krijg je ook de volgende sleutel te zien. Tussendoor krijg je knotsgekke vragen waarmee je extra punten kunt verdienen. Je loopt naar de sleutel die je in de kaart ziet staan. Dat is het startpunt en daar spreek ik je weer... Succes en heel veel plezier!

Bekijk hier de flyer van de Lotje Speurtocht

Download hier een leuke kleurplaat van Lotje's familie


De Spionnen Smartphone Speurtocht
We hebben hulp nodig van spionnen die geheime codes en boodschappen kunnen kraken en er zo achter kunnen komen waar de bende zijn kostbare buit heeft verstopt. Help je mee?

Wij van de Geheime Dienst zijn op zoek naar een bende die wordt geleid door iemand die zich 'DE SPIN' noemt. DE SPIN en zijn 8 bendeleden stelen wereldwijd kostbare voorwerpen. Wij hebben sterke bewijzen dat deze bende hier actief is en vermoeden zelfs dat ze hun laatste buit, een massief gouden toiletpot die is gestolen uit een Engels kasteel, hier in de buurt hebben verstopt! Misschien denk je dat dit een grapje is? Google dan maar eens op 'gouden wc pot gestolen'.

Ondanks alle aanwijzingen zijn de bendeleden én hun buit tot nu toe onvindbaar! Dat lukt ze omdat ze zich verstoppen in de natuur en communiceren via geheime boodschappen. Elk bendelid kan namelijk iets héél bijzonders dat is afgekeken van de dieren. Zo kunnen ze ongestoord hun gang gaan, want tja... wie weet er tegenwoordig nog iets af van de natuur..?

Vooraf reserveren!
De spionnen game is te reserveren op:
donderdag & vrijdag om 14.00 en 14.30 uur
zaterdag & zondag om 11.00, 11.30, 13.30 en 14.00 uur

Reserveren kan door een email te sturen aan paviljoen@thijmseberg.nl of in Brasserie De Thijmse Berg. Duur van de speurtocht is ongeveer 2,5 uur. 

Meld je om te starten binnen bij Brasserie De Thijmse Berg. Daar krijg je ons bewijsmateriaal, maar pas op... er is dan geen...weg...meer...terug!

Tarieven
€ 4,- per persoon
kinderen tot 5 jaar gratis

Groep tot maximaal 6 personen € 17,50
(toeslag extra persoon € 4,-)