Zoek en boek

Speurtochten & routes

Willen jullie op pad met een van onze Smartphone Speurtochten? Dan hebben wij hier alvast 2 hele belangrijke tips!

  1. Zorg dat je telefoon is opgeladen.
  2. Download de speurtocht vóórdat je begint. Dan krijg je een betere kaart en heb je onderweg geen internetverbinding nodig.

Meedoen is eenvoudig! Download de app als volgt:

  1. Ga naar jouw app-store en download de app ‘izi.Travel: Audioreisgids’.
  2. Open de app en klik op ´In de buurt´ of zoek op 'Rhenen'.
  3. De speurtocht ´De geheime sleutels van…´, 'wandelroute Kwintelooijen' of 'Spionnen Smartphone Speurtocht' verschijnt. Tik hierop om te openen.
  4. Tik op de knop, dan krijg je een betere kaart en werkt de speurtocht ook zonder internetverbinding.
  5. Tik op ‘Speel audio af’ en je kunt beginnen! De speurtochten hebben als startpunt Restaurant-Brasserie De Thijmse Berg aan de Nieuwe Veenendaalseweg 229-231 in Rhenen.

Lotje Smartphone Speurtocht - 3 km (gratis)
Hoi, ik ben Lotje van Zomeren! Leuk dat je deze Smartphone Speurtocht gaat doen! Je gaat op zoek naar geheime sleutels. Door die te volgen, kom je langs de leukste en mooiste plekken. Elke keer als je een sleutel hebt gevonden, verdien je punten en dan pas krijg je ook de volgende sleutel te zien. Tussendoor krijg je knotsgekke vragen waarmee je extra punten kunt verdienen. Je loopt naar de sleutel die je in de kaart ziet staan. Dat is het startpunt en daar spreek ik je weer... Succes en heel veel plezier!

Naar Lotje Speurtocht

Lotje kleurplaat

Wandelroute Kwintelooijen - 6,1 km (gratis)
Geniet van deze prachtige wandelroute door het bos naar het recreatiegebied Kwintelooijen. De wandelroute is 6,1 km lang en kun je volgen met de smartphone. Vlakbij het recreatiegebied Kwintelooijen Volg de link hieronder en bekijk de mogelijkheden! 

Naar wandelroute Kwintelooijen


De Spionnen Smartphone Speurtocht
We hebben hulp nodig van spionnen die geheime codes en boodschappen kunnen kraken en er zo achter kunnen komen waar de bende zijn kostbare buit heeft verstopt. Help je mee?

Ondanks alle aanwijzingen zijn de bendeleden én hun buit tot nu toe onvindbaar! Dat lukt ze omdat ze zich verstoppen in de natuur en communiceren via geheime boodschappen. Elk bendelid kan namelijk iets héél bijzonders dat is afgekeken van de dieren. Zo kunnen ze ongestoord hun gang gaan, want tja... wie weet er tegenwoordig nog iets af van de natuur..?

Vooraf reserveren!
De spionnen game kun je het beste vooraf reserveren, neem contact op over de mogelijkheden!

Reserveren kan door een email te sturen aan brasserie@thijmseberg.nl of in Brasserie De Thijmse Berg. Duur van de speurtocht is ongeveer 2,5 uur. 

Meld je om te starten binnen bij Brasserie De Thijmse Berg. Daar krijg je ons bewijsmateriaal, maar pas op... er is dan geen...weg...meer...terug!

Tarieven
€ 4,- per persoon
Kinderen tot 5 jaar gratis
Groep tot maximaal 6 personen € 17,50
(toeslag extra persoon € 4,-)

Naar Spionnen Speurtocht