De Thijmse Berg

Private dining

Op het park

Laat je smaakpapillen verrassen door chef Guus Weerdenburg!

Ben je klaar om een gastronomisch avontuur te beleven? Bij De Thijmse Berg hebben we het voorrecht samen te werken met Guus Weerdenburg van ByGuus, die ervoor zorgt dat jouw culinaire ervaring een onvergetelijk hoogtepunt wordt.

Of je nu een intiem diner voor twee plant, een familiebijeenkomst organiseert of een groot feest viert, Guus staat klaar om samen met jou een heerlijk menu samen te stellen. Jouw wensen staan centraal, want het draait tenslotte om jouw speciale gelegenheid. Met oog voor detail en passie voor smaak, zal Guus een menu op maat samenstellen dat niet alleen aan jouw voorkeuren voldoet, maar ook rekening houdt met eventuele dieetbeperkingen van jou en je gasten. Zo kan iedereen genieten van dezelfde culinaire verwennerij, zonder zich bezwaard te voelen.

Ben je geïnteresseerd in een onvergetelijk diner verzorgd door Guus? Neem een kijkje op zijn website en ontdek de mogelijkheden.

Let op; vergeet niet om minstens 14 dagen van tevoren te reserveren, want Chef Guus is erg gewild. Hij staat klaar om jouw culinaire dromen werkelijkheid te maken, dus aarzel niet om contact op te nemen.