De Thijmse Berg

Massageservice

Op het park

Geniet van een heerlijke massage te midden van de natuur van De Thijmse Berg!

Gun jezelf een moment van rust en ontspanning en reserveer een heerlijke ontspanningsmassage. Laat alle stress los en laat je verwennen in een oase van luxe en ontspanning, omringd door de rustgevende natuur van De Thijmse Berg. Hier staat de volledige aandacht alleen op jou gericht. We werken met de hoogwaardige en eerlijke producten van Rituals, die zowel je lichaam als geest verfrissen. De Thijmse Berg is de ideale plek om te onthaasten, en daarom hebben we ons aanbod uitgebreid met de mogelijkheid om ontspanningsmassages op locatie te reserveren. Informeer naar de beschikbaarheid en boek een massage op het terras of in je eigen vakantiewoning!

De ontspanningsmassages kunnen worden uitgebreid met een verkwikkende gezichtsbehandeling. Bovendien is het mogelijk om samen met je partner, vriend(in) of kinderen een duo-massage te reserveren voor een gedeelde ervaring van ontspanning.

Neem dan contact op met holistische gezondheidspraktijk Maison Madeleine van Regina Breeschoten. Regina staat je graag te woord om de beschikbaarheid en mogelijkheden met je te bespreken.