Zoek en boek

Eten & drinken

Voor een heerlijk diner, ontspannen borrel of om even rustig genieten van een goede kop koffie, gaat u naar onze Restaurant-Brasserie. Bij mooi weer is het terras met prachtig uitzicht een echte aanrader.

Brasserie
Een Brasserie mag natuurlijk niet ontbreken. Wilt u lekker samen met de kinderen of kleinkinderen een frietje eten? Bij ons hoeft u daarvoor niet het park af. Voor een snelle hap kunt u namelijk bij onze Brasserie terecht. Wij bakken voor u de lekkerste patat, snacks en tussendoortjes. Ook kunt u bij ons heerlijk ijs van Ola of Ben & Jerry's kopen. Heerlijk op een warme dag!

Restaurant
Wilt u lekker en betaalbaar uit eten, ontspannen borrelen of rustig genieten van een goede kop koffie? Kom dan eens gezellig eten bij ons restaurant. Ons restaurant ligt in het prachtige natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug. Ons middagcafé en terras zijn een favoriete pleisterplaats voor wandelaars en fietsers in dit mooie gebied. Na zo’n prachtige tocht is niets lekkerder dan genieten van een lokaal biertje of een verfrissende sorbet op ons zonnig terras. Ook in ons gezellige middagcafé is het prettig toeven met een kopje koffie. 

Buitenbar bij het zwembad
Bij mooi weer is de buitenbar bij het zwembad ook geopend. Geniet tussen het zwemmen door ook van een heerlijk koel drankje!

Klik hier voor de actuele openingstijden

Ideale feestlocatie!
Bent u voor uw gezelschap op zoek naar een geschikte locatie om uw evenement, reünie of vergadering te organiseren in de omgeving van Rhenen? Door de centrale ligging is Vakantiepark De Thijmse Berg gunstig gelegen voor gasten uit het hele land. Met station Rhenen op slechts 10 minuten afstand is ons vakantiepark ook voor reizigers met de trein goed bereikbaar.

Klik hier voor alle mogelijkheden