Bungalowpark Utrecht met Zwembad

Op zoek naar een gezellige bungalowpark in Utrecht? Kom naar De Thijmse Berg bij de Utrechste Heuvelrug! Een vakantiepark in de prachtige natuur en een buitenzwembad en waterspray park, leuk voor het hele gezin!

Een vakantie op een bungalowpark is compleet met een zwembad!

Veel vakantiegangers vinden dat er tijdens een vakantie één ding niet mag ontbreken, vooral niet als er kinderen meegaan. Dat is een zwembad! Om ervoor te zorgen dat jong en oud een leuke tijd heeft en elke dag kan genieten, kunt u een heerlijke, ontspannende duik nemen in het zwembad.

Ons bungalowpark op de Utrechtse Heuvelrug met zwembad beschikt over een groot zwembad en peuterbadje. Beide zwembaden worden verwarmd met een verwarmingsinstallatie en zonnecollectoren.

Vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug

Op ons bungalowpark op de Utrechtse Heuvelrug vindt u allerlei Cottages en Chalets waar u een gezellige vakantie in kunt doorbrengen. Gezinnen en groepen van maximaal zes personen vieren optimaal vakantie in de luxe vakantiehuisjes. Onze comfortabele huuraccommodaties zijn van alle gemakken voorzien zodat u een heerlijke, zorgeloze vakantie kunt beleven! Het aanbod bestaat uit onze;

  • Chalet type Brons
  • Outdoor Cottage
  • Family Cottage

Bungalowpark Utrecht met zwembad

Bungalowpark Utrecht met zwembad en veel faciliteiten

Aan faciliteiten geen gebrek bij De Thijmse Berg. Naast het heerlijk verwarmde buitenzwembad, biedt ons bungalowpark nog veel meer leuke faciliteiten aan. Geniet van een hapje en een drankje bij ons restaurant 't Paviljoen, waar het op en top genieten is op het zonnige terras. Verder kunt u bij de receptie allerlei vragen stellen over de camping, tips voor de omgeving, of zelfs broodjes bestellen! Ook aan de kleine vakantiegangers wordt gedacht met natuurlijk het zwembad. Daarnaast is er ook nog een animatieprogramma, indoor speelparadijs en fiets -en skelterverhuur. Geen moment te vervelen en gegarandeerd genieten voor jong én oud!

Boek snel een vakantie

Voor een heerlijke vakantie bent u van harte welkom bij Vakantiepark De Thijmse Berg. Ook als u op zoek bent naar tijdelijke woonruimte bent u van harte welkom. Lang verhuur van een recreatiewoning is bij ons geen probleem. Of u nu tijdelijk uit huis moet of wanneer uw nieuwe woning nog niet gereed is. Welke reden dan ook, wij helpen u graag bij het verschaffen van tijdelijke woonruimte.

Boek uw vakantie