Zoek en boek

Eten & Drinken

Onder het genot van een hapje en een drankje is het op het terras puur genieten onder de heerlijke lente- en zomerzon. Binnen kunt u als vanouds een gezellige middag of avond beleven in de authentieke sfeer en de smaakpapillen laten verwennen. Ontdek nu de vernieuwde menukaart met diverse mogelijkheden voor lunch en diner. Heeft u de onovertroffen borrelplank al uitgeprobeerd? Ook fietsers en wandelaars zijn natuurlijk van harte welkom een welverdiende rustpauze te nemen!

Ook is het mogelijk een heerlijke maaltijd te bestellen om af te halen. Bekijk voor de diverse mogelijkheden het afhaalmenu.

Weekspecial Brasserie De Thijmse Berg - Vanaf 12 mei te bestellen:
Griekse maaltijdsalade met feta, olijf, zontomaat, pita en tzaztiki voor slechts € 16,50 p.p.

Openingstijden:
Op het moment dagelijks van 12:00 tot 20:00 uur

Van 12:00 tot 18:00 uur zal het terras geopend zijn; wilt u verzekerd zijn van een plekje op het terras, stuur dan een email aan paviljoen@thijmseberg.nl. Maximaal 2 personen per tafel tenzij u uit hetzelfde huishouden komt. Op kinderen tot 12 jaar zijn de maatregelen niet van toepassing.
Van 12:00 tot 20:00 uur is ook take away mogelijk.

Reserveren is gewenst en kan via paviljoen@thijmseberg.nl of door tijdens de openingstijden te bellen naar 0317 613 179.

Graag tot snel bij Restaurant-Brasserie De Thijmse Berg!