Check beschikbaarheid

Welkom op De Thijmse Berg!

De Thijmse Berg ligt aan de voet van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Een eeuwenoude bron van natuur en cultuur, midden in Nederland. Hier wandel of fiets je langs landgoederen, kastelen, een kronkelende rivier, door eeuwenoude bossen, langs zandverstuivingen of over een uitgestrekt heideveld. De Heuvelrug biedt ook een prachtig decor voor culturele en sportieve evenementen

Op een unieke plek, midden in het bos en aan de rand van de Grebbelinie en de Veluwe en ook nog dichtbij gezellig dorpen als Rhenen en Veenendaal ligt ons mooie, rustige en veelzijdige vakantiepark. Veelzijdig, omdat we u veel te bieden hebben voor een heerlijke vakantie op de Utrechtse Heuvelrug!

Verhuur Verkoop

In de driehoek Wageningen, Veenendaal en Arnhem ligt het familie-vakantiepark de Thijmse Berg verscholen in de bossen van Rhenen.  Het park ligt ook echt op een uitloper van de Utrechtse Heuvelrug,  te weten de Thijmse Berg.  Een bijzonder park met toch al een rijke historie. Het gebied kenmerkt zich door heuvels en dalen, heidevelden, vennen en uitgestrekte bossen. Maar het is ook een uitstekend leefgebied voor vele diersoorten. Vanaf de hoogste toppen (bijna 70m: de Amerongse Berg) kijkt men ver over de lage vlakten aan weerszijden van de heuvelrug: het rivierenlandschap van de Nederrijn enerzijds en de Gelderse vallei anderzijds. De Heuvelrug is nadrukkelijk meer dan een natuurgebied: het is een belangrijk recreatiegebied en herbergt een schat aan cultureel erfgoed. Tevens liggen er vele schilderachtige dorpen en gezellige steden waar u winkelcentra kan bezoeken en kan genieten op een van de vele terrassen. Daarnaast beschikt de Heuvelrug over vele restaurants met culinaire hoogstandjes.