Vroegboekkorting

Check prijzen en beschikbaarheid

Boek nu uw favoriete huisje op ons mooie, rustige en veelzijdige vakantiepark!

Bent u op zoek naar een vakantiepark om te verblijven tijdens in 2023 met uw kinderen, samen of familie? Ons veelzijdige vakantiepark is de perfecte plek voor jong en oud!

Genieten van een goed boek, sporten, samen een spel doen, lekker zwemmen, fietsen op de Utrechtse Heuvelrug of naar de dierentuin? Noem het maar op, maar op De Thijmse Berg is het allemaal mogelijk! 

We liggen midden in de natuur van de Utrechtse Heuvelrug en op rijafstand liggen ook verschillende gezellige dorpen en steden.

Kortom: op De Thijmse Berg zijn alle heerlijke ingrediënten aanwezig voor een heerlijk verblijf. Boek nu uw vakantie voor 2023 en profiteer van vroegboekkorting. Tijdelijk ontvangt u 15% korting op uw boeking. Wees er dus snel bij!

Boek nu met 15% vroegboekkorting

Vroegboekkorting 2023

Luxe woningen op de Thijmse Berg

Als u de vakantie in 2023 wilt doorbrengen in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, dan is De Thijmse Berg een fijne plek om te verblijven!

Onze luxe vakantiewoningen liggen bij de Utrechtse Heuvelrug. Kom met familie of het hele gezin genieten van een heerlijke vakantie in de provincie Utrecht.

We bieden prachtige accommodaties met plek aan vier, zes of acht personen. De woningen zijn omringd door een prachtig groene omgeving.

Iedere woning geeft u het comfortabele wat u van thuis gewend bent. En natuurlijk kunt u ook onder andere gebruik maken van gratis WiFi om mensen op de hoogte te houden.

Naast woningen met standaard voorzieningen, kunt u ook kiezen uit extra luxe vakantiehuizen; met extra ruimte, een overdekte veranda of een heerlijk verwarmde sauna.

Kortom: kies snel uw favoriete woning en boek deze nu met 15% vroegboekkorting!

Kies voor de vakantie in 2023 bijvoorbeeld een:

Bekijk ons volledige aanbod 

Vroegboekkorting

Een prachtig buitenzwembad & een waterspray park

Lekker even een verfrissende duik of met de kleintjes genieten aan het peuterbad! Vanaf de meivakantie zijn de (verwarmde!) zwembaden geopend! 

Het zwembad is midden op ons park gelegen, samen met een gezellige bar en restaurant.

Hierdoor is het er altijd gezellig en vinden wij het een echt 'paradijsje' in het Rhenense bos. 

Het grote zwembad is 130 cm diep en het peuterbad ongeveer 30 cm. De perfecte plek voor het ultieme vakantiegevoel.

Eten, activiteiten en meer!

Naast een heerlijk buitenzwembad biedt De Thijmse Berg nog veel meer faciliteiten aan. Wat dacht u het restaurant 't Paviljoen. Hier geniet u van de lekkerste gerechten en drankjes.

Neem plaats op het zonnige terras voor een heerlijke lunch of sluit de dag af met een borrelplankje!

Ook voor de kleine vakantiegangers is er genoeg te doen met natuurlijk het zwembad, maar ook het indoor speelparadijs, skelterverhuur en een animatieteam!

Kortom: geniet van van veel activiteiten en gezelligheid!

Boek nu uw vakantie in 2023 met veel vroegboekkorting!

Wees er snel bij, want de vroegboekkorting is tijdelijk. Boek uw vakantie in 2023 en geniet van veel voordeel!

Boek hier uw vakantie in 2023