Vakantiewoning kopen Nederland

Check prijzen en beschikbaarheid

Vakantiewoning kopen Nederland

Koop een woning op de Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug is misschien wel een van de mooiste regio's van het land. Naast de mooie natuur vindt je hier namelijk ook heel veel landhuizen en kastelen. Dat maakt wandelen en fietsen in deze regio dan ook een heerlijke ervaring die u zeker niet wilt missen.

Koop een vakantiewoning in Nederland en ontdek de Utrechtse Heuvelrug!

Vakantiewoning kopen

Nieuwe of bestaande vakantiewoning kopen in Nederland

Bij ons luxe vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug kunt u zowel nieuwe als bestaande vakantiewoningen kopen. U heeft een ruime keuze uit verschillende types vakantiewoningen en verschillende prijsklassen.

Buiten de prachtige Utrechtse Heuvelrug, de Betuwe en de Veluwe biedt ook het vakantiepark zelf voldoende vermaak en activiteiten. Neem een kijkje welke vakantiewoningen te koop staan en kom een duik nemen in ons buitenzwembad of doe mee met de animatie

Eigen vakantiewoning kopen in Nederland

Een vakantiewoning in een leuke omgeving

Koopt u een vakantiewoning in Nederland op Vakantiepark De Thijmse Berg? Dan kiest u voor een vakantiewoning in een van de leukste regio's van Nederland. Rond ons park is namelijk alles te vinden wat u zoekt tijdens uw vakantie.

✓ Natuur

✓ Gezelligheid

✓ Mooie steden

✓ Attracties

✓ Dierenparken

U ziet het al. Wat u ook wilt doen tijdens uw vakantie in uw eigen vakantiehuis, het is allemaal mogelijk vanaf Vakantiepark De Thijmse Berg.

De stad in

Zo staat u bijvoorbeeld in no time in het centrum van Utrecht. Deze grote stad is dé plek om lekker te shoppen, lekker uit eten te gaan en te genieten. Ook kunt u in Utrecht verschillende mooie musea bezoeken. Benieuwd naar alle bezienswaardigheden en activiteiten in Utrecht? Op deze pagina kunt u gemakkelijk zien wat er allemaal te doen is in Utrecht.

Bezoek dierenpark Amersfoort

Koopt u een vakantiewoning op Vakantiepark De Thijmse Berg, dan zit u vlakbij Dierenpark Amersfoort. Deze mooie dierentuin heeft een heleboel mooie dieren. Daarnaast zijn er voor kinderen verschillende speelmogelijkheden. Zo wordt het een heel leuk dagje weg voor het hele gezin. 

Boek uw vakantie of weekend weg met kinderen dit jaar op ons vakantiepark in Utrecht!