Zoek en boek

Ontdek uw tweede huis

Opzoek naar een eigen vakantiewoning? Daarvoor hoeft u Nederland helemaal niet uit! Nederland staat bol van adembenemende natuur, prachtige steden en leuke evenementen. Van de Waddeneilanden tot het zuiden en van de Noordzee tot de grens met Duitsland, elk gebied heeft z'n karakteristieken kenmerken. Zo is ook de Utrechtse Heuvelrug een prachtige plek voor een eigen vakantiewoning. Geniet van de prachtige natuur en de sfeervolle dorpen en steden in de buurt. 

Vakantiewoning Nederland kopen

Koop een woning op de Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug is misschien wel een van de mooiste regio's van het land. Naast de mooie natuur vindt je hier namelijk ook heel veel landhuizen en kastelen. Dat maakt wandelen en fietsen in deze regio dan ook een heerlijke ervaring, die u zeker niet wilt missen.

Koop een vakantiewoning in Nederland en ontdek de Utrechtse Heuvelrug!

Vakantiewoning kopen

Nieuwe of bestaande vakantiewoning kopen in Nederland

Bij ons luxe vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug kunt u zowel nieuwe als bestaande vakantiewoningen kopen. U heeft een ruime keuze uit verschillende types vakantiewoningen en verschillende prijsklassen.

Buiten de prachtige Utrechtse Heuvelrug, de Betuwe en de Veluwe biedt ook het vakantiepark zelf voldoende vermaak en activiteiten. Neem een kijkje welke vakantiewoningen te koop staan en kom een duik nemen in ons buitenzwembad of doe mee met de animatie

Eigen vakantiewoning kopen in Nederland