Zoek en boek

Een vakantiehuis kopen in Nederland?

Op zoek naar een eigen vakantiehuis? Op vakantie gaan of een weekend weg wanneer u dat maar wilt? Op vakantiepark De Thijmse Berg kunt u uw eigen vakantiehuis kopen.

Eigen vakantiehuis kopen in Nederland

Wat is er mooier dan gewekt te worden door de fluitende vogels en dat ook nog in uw eigen vakantiehuis? Als u een vakantiehuis wilt kopen in Nederland, dan is de locatie van De Thijmse Berg echt uniek. Gelegen op de Utrechtse Heuvelrug, dichtbij de Veluwe en uitzicht op de Betuwe. Kortom een prachtige plek om te investeren in uw eigen vakantiewoning.

Vakantiehuis kopen Nederland

Een vakantiehuis kopen en verhuren

Tegen de bosrand aan staat uw vakantiehuis op een royale, eigen kavel. Geniet van uw eigen privacy en vier het hele jaar door vakantie op uw eigen unieke vakantieplekje. Heeft u ook belangstelling in de verhuur van uw recreatiewoning? Dan kunt u dit met een gerust hart overlaten aan De Thijmse Berg. Het hele jaar rond is er volop belangstelling voor huur.

In de zomer verblijven recreanten graag in het hart van Nederland, bij bossen, water en ruimte. De rest van het jaar zijn er de vele expats van nabijgelegen universiteit en internationale bedrijven.

Wilt u ook een vakantiehuis kopen in Nederland, meer informatie ontvangen of vrijblijvend een kijkje komen nemen? Dan kunt u contact opnemen met onze receptie.

Kent u ons nieuwe vakantiepark al? Op Vakantiepark Soof staan verschillende duurzame Eco-Lodges

Ontdek vakantiepark Soof

Contact