Zoek en boek

Een recreatiewoning kopen in Utrecht

Op zoek naar een recreatiewoning in Utrecht? Dan bent u bij De Thijmse Berg aan het goede adres! Middenin de prachtige Utrechtse Heuvelrug kunt u heerlijk genieten van alle rust die deze omgeving te bieden heeft. Met Rhenen en Veenendaal op een steenworp afstand is er ook voldoende ruimte voor dergelijke activiteiten zoals shoppen en uiteten. Geniet bij De Thijmse Berg volop van alles wat de Utrechtse Heuvelrug te bieden heeft!

2021 09 023 photo

Koop een woning bij De Thijmse Berg

Altijd al willen woning op de prachtige Utrechtse Heuvelrug? Vakantiepark De Thijmse Berg heeft schitterende recreatiewoningen te koop staan. Geniet van de bosrijke omgeving en ontdek Veenendaal en Rhenen. Daarnaast bevinden de steden Arnhem en Nijmegen zich op 30-45 minuten rijden van De Thijmse Berg. 

Koop uw vakantiewoning op de Utrechte Heuvelrug vandaag nog!

Recreatiewoning kopen

Recreatiewoning huren

Wilt u tijdelijk een recreatiewoning huren? Bijvoorbeeld omdat uw woning verbouwt wordt of omdat u wacht op de sleutel van uw nieuwe huis? De Thijmse Berg biedt uitkomst! De Thijmse Berg helpt u graag bij het aanschaffen van een tijdelijk woning. Bent u geïnteresseerd? Vraag snel meer informatie aan!

Recreatiewoning huren

Vakantiepark-de-thijmse-berg-cubist-s-2-17

De Thijmse Berg en omgeving

De Thijmse Berg ligt gelegen in een centrale omgeving waarin veel te doen is. Benieuwd wat De Thijmse Berg en omgeving te bieden hebben? Ontdek de omgeving.