Zoek en boek

Boek nu een plek op ons mooie, rustige en veelzijdige vakantiepark!

Bent u op zoek naar een vakantiepark om te verblijven tijdens de meivakantie met uw kinderen? Of samen tijdens Pasen, Hemelvaart of Pinksteren? Ons veelzijdige vakantiepark bij Veenendaal, is de perfecte plek voor jong en oud.

Genieten van een goed boek, sporten, samen een spel doen of lekker zwemmen? Noem het maar op, op De Thijmse Berg is het allemaal mogelijk!

We liggen midden in de natuur van de Utrechtse Heuvelrug en op rijafstand liggen ook verschillende gezellige dorpen en steden.

Kortom: Op De Thijmse Berg is alles aanwezig voor een heerlijk verblijf!

Boek nu

Vier uw meivakantie op De Thijmse Berg

Als u de meivakantie van 2023 wilt doorbrengen in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, dan is De Thijmse Berg een fijne plek om te verblijven. Onze luxe vakantiewoningen liggen bij de Utrechtse Heuvelrug. Kom met familie of het hele gezin genieten van een heerlijke vakantie in de provincie Utrecht.

We bieden accommodaties aan met plek voor maximaal 8 personen. Alle woningen zijn omringd door een prachtig groene omgeving. Elk woning geeft u het comfortabele wat u van thuis gewend bent. En natuurlijk kunt u ook gebruik maken van gratis WiFi om mensen op de hoogte te houden van uw heerlijke vakantie. Naast woningen met standaard voorzieningen, kunt u ook kiezen uit extra luxe vakantiehuizen met extra ruimte, een overdekte veranda of een heerlijk verwarmde sauna.

Kies voor de meivakantie bijvoorbeeld een:

Bekijk ons volledige aanbod 

Meivakantie

De meivakantie is de start van de zomer!

De meivakantie is de start van de zomer bij ons! De temperaturen lopen op en dit houdt in dat ons buitenzwembad weer in gebruik genomen mag worden. Niet alleen dat, maar ook is er weer een enthousiast animatieteam aanwezig.

Ons team vermaakt de kinderen met allerlei leuke opdrachten en spelletjes. Hierdoor heeft u samen met uw partner ook even wat "quality time".

Vergeet niet gebruik te maken van alle fijne faciliteiten op De Thijmse Berg! Een heerlijk midweekje weg in de meivakantie? Grijp dan nu uw kans!

De omgeving verkennen

Op de Utrechtse Heuvelrug kijkt u uw ogen uit! Met vaak heerlijke temperaturen in deze periode, is het goed vertoeven voor een activiteit buiten. Onze bosrijke omgeving leent zich perfect voor voorjaarswandelingen. Loop samen prachtige routes (met één van onze speurtochten) en volg de paden met de smartphone in de hand. We hebben zelfs een eigen gratis speurtochten app! Hét ideale uitje tijdens uw meivakantie met kinderen of familie. 

Meer zien dan alleen de bossen van de Utrechtse Heuvelrug? Ontdek de omgeving ook met onze E-choppers. Rijd lang stuwwallen, door heideterreinen, langs kastelen, landgoederen, over de uiterwaarden en nog veel meer! 

Bekijk onze tips voor de omgeving