Meivakantie

Check prijzen en beschikbaarheid

Vier uw meivakantie op De Thijmse Berg

Als u de meivakantie van 2023 wilt doorbrengen in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, dan is De Thijmse Berg een fijne plek om te verblijven. Onze luxe vakantiewoningen liggen bij de Utrechtse Heuvelrug. Kom met familie of het hele gezin genieten van een heerlijke vakantie in de provincie Utrecht.

Kies voor de meivakantie bijvoorbeeld een:

Bekijk ons volledige aanbod 

Pak de fiets!

Met het heuvelachtige landschap, uitdagende klimmen en snelle afdalingen is de Utrechtse Heuvelrug een uniek gebied om te mountainbiken. Er zijn veel verschillende routes beschikbaar, variërend van rustige paden tot technisch uitdagende routes. 

De omgeving van de Utrechtse Heuvelrug biedt ook volop mogelijkheden voor andere outdoor activiteiten. Zo zijn er verschillende wandel- en fietsroutes en voor de natuurliefhebber zijn er diverse bos- en natuurgebieden te vinden.

meivakantie

Meivakantie

De meivakantie is de start van de zomer!

De meivakantie is de start van de zomer bij ons! De temperaturen lopen op en dit houdt in dat ons buitenzwembad weer in gebruik genomen mag worden. Niet alleen dat, maar ook is er weer een enthousiast animatieteam aanwezig.

Ons team vermaakt de kinderen met allerlei leuke opdrachten en spelletjes. Hierdoor heeft u samen met uw partner ook even wat "quality time".

Vergeet niet gebruik te maken van alle fijne faciliteiten op De Thijmse Berg! 

De omgeving verkennen

Op de Utrechtse Heuvelrug kijkt u uw ogen uit! Met vaak heerlijke temperaturen in deze periode, is het goed vertoeven voor een activiteit buiten. Onze bosrijke omgeving leent zich perfect voor voorjaarswandelingen. Loop samen prachtige routes (met één van onze speurtochten) en volg de paden met de smartphone in de hand. We hebben zelfs een eigen gratis speurtochten app! Hét ideale uitje tijdens uw meivakantie met kinderen of familie. 

Meer zien dan alleen de bossen van de Utrechtse Heuvelrug? Ontdek de omgeving ook met onze E-choppers. Rijd lang stuwwallen, door heideterreinen, langs kastelen, landgoederen, over de uiterwaarden en nog veel meer! 

Bekijk onze tips voor de omgeving