Zoek en boek

Boek nu een plek op ons mooie, rustige en veelzijdige vakantiepark!

Bent u op zoek naar een vakantiepark om te verblijven tijdens de meivakantie met uw kinderen? Of samen tijdens Pasen, hemelvaart of Pinksteren? Ons veelzijdige vakantiepark bij Veenendaal, is de perfecte plek voor jong en oud.

Genieten van een goed boek, sporten, samen een spel doen of lekker zwemmen? Noem het maar op, maar op De Thijmse Berg is het allemaal mogelijk!

We liggen midden in de natuur van de Utrechtse Heuvelrug en op rijafstand liggen ook verschillende gezellige dorpen en steden.

Kortom: Op De Thijmse Berg is alles aanwezig voor een heerlijk verblijf. Wacht niet te lang met het boeken van de meivakantie want er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar. Vol is vol!

Boek nu

De meivakantie is de start van de zomer!

De meivakantie is de start van de zomer bij ons! De temperaturen lopen op en dit houdt in dat ons buitenzwembad weer in gebruik genomen mag worden. Niet alleen dat, maar ook is er weer een enthousiast animatieteam aanwezig.

Ons team vermaakt de kinderen met allerlei leuke opdrachten en spelletjes. Hierdoor heeft u samen met uw partner ook even wat "quality time".

Vergeet niet gebruik te maken van alle fijne faciliteiten op De Thijmse Berg! Een heerlijk midweekje weg in de meivakantie? Grijp dan nu uw kans!

Meivakantie