Boek direct:

Tijdelijke woonruimte op vakantiepark nodig?

Bent u op zoek naar een recreatiewoning voor een langere periode in verband met bijvoorbeeld een verbouwing van uw woning? Op De Thijmse Berg is lang verhuur van een recreatiewoning geen enkel probleem. Of u nu tijdelijk uit uw huis moet voor een verbouwing, uw nieuwe huis nog niet klaar is en het oude al wel verkocht, welke reden dan ook, wij helpen u graag bij het verschaffen van tijdelijke woonruimte op ons vakantiepark in Utrecht.

Let op, inschrijven op het adres van De Thijmse Berg is niet mogelijk. Permanente bewoning is op dit park niet toegestaan. De Thijmse Berg is een huisdiervrij park.

Ruime keuze aan woningen

Op ons vakantiepark is lang verhuur mogelijk. U heeft een ruime keuze uit diverse recreatiewoningen. De woningen zijn compleet ingericht, dus het enige wat u mee hoeft te nemen zijn uw persoonlijke spullen.

1029

Meer informatie & reserveren

Bent u geïnteresseerd in het huren van een recreatiewoning? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met onze receptie via T. 0317-612384 of vul het contactformulier in en laat ons weten voor hoeveel personen u op zoekt bent, voor welke periode en wat de reden is dat u een recreatiewoning wilt huren.

Aanhef *
Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.