Zoek en boek

Herfstvakantie in Utrecht

De bladeren vallen weer van de bomen en de natuur is prachtig; het is herfst! Komt u tijdens dit mooie seizoen genieten van een vakantie op de Utrechtse Heuvelrug? In de herfst is de Utrechtse Heuvelrug met alle mooie kleuren echt een aanrader om te bezoeken. Kom wandelen of fietsen tijdens de herfstvakantie en geniet van de mooiste plekken in Utrecht!

Kom genieten deze herfst

Een heerlijke wandeling maken door het bos en daarna lekker opwarmen in uw vakantiehuisje midden in de natuur. Dat klinkt toch heerlijk? Wij hebben nog een aantal luxe vakantiewoningen beschikbaar in de herfst, boek direct online! 

Nu boeken

Onze tips voor een dagje uit

Op zoek naar leuke activiteiten tijdens de herfstvakantie? In de omgeving van ons vakantiepark in Rhenen is van alles te doen! Onze 5 tips voor de een leuk dagje uit met het hele gezin:

  • Utrecht - De stad Utrecht is echt een aanrader voor een leuk dagje uit. Lekkere restaurants, leuke winkels, grachten, cultuur... Het is allemaal te vinden in deze prachtige stad!
  • De Utrechtse Heuvelrug - Op De Heuvelrug kijkt u vooral met de herfst uw ogen uit. De natuur is namelijk prachtig in deze tijd van het jaar met alle kleuren. Pak de mountainbike of trek de wandelschoenen aan en ga op pad!
  • Ouwehands Dierenpark - Breng een bezoekje aan de ijsberen, apen en natuurlijk aan de panda's. Ouwehands Dierenpark is een leuk uitje voor jong en oud!
  • Lekker uit eten - In de omgeving van De Thijmse Berg zijn verschillende restaurants te vinden voor een gezellig (en lekker) avondje uit. Tip: op ons vakantiepark hebben wij ook een brasserie! Een lekkere lunch, kopje koffie of een diner; het kan allemaal in de brasserie!
  • E-chopper huren - Een superleuke én originele manier op de omgeving te ontdekken: de e-chopper! Maak samen een ritje door de mooie natuur van De Utrechtse Heuvelrug.

Al onze tips voor de omgeving bekijken.