Herfstvakantie

De herfst blijft toch iets nostalgisch hebben, vindt u niet? Nog even... en het is alweer herfstvakantie. Een ideaal moment om er even tussenuit te gaan. Onze vakantiewoningen zijn een prachtige plek om in de herfstvakantie vrij te genieten. Of je nu komt met het gezin, vrienden of gezellig als stel, wij hebben vast de geschikte accommodatie voor jou!

Check prijzen en beschikbaarheid

Kom genieten deze herfst

Een heerlijke wandeling maken door het bos en daarna lekker opwarmen in uw vakantiehuisje midden in de natuur. Dat klinkt toch heerlijk? Wij hebben nog een aantal luxe vakantiewoningen beschikbaar in de herfst, boek direct online! 

Nu boeken

Uw herfstvakantie 2023 op De Thijmse Berg

Tijdens de herfstvakantie is er genoeg te beleven op en rond De Thijmse Berg. Naast het struinen door het bos op zoek naar paddenstoelen kan je ook samen met Lotje op zoek naar de Geheime Sleutels van De Thijmse Berg. Mocht het weer wat minder zijn, kunnen de kinderen zich vermaken in de Kidszone of gezellig oud-Hollandse bordspellen spelen bij de open haard in de Brasserie.

Onze tips voor een dagje uit

Op zoek naar leuke activiteiten tijdens de herfstvakantie? In de omgeving van ons vakantiepark in Rhenen is van alles te doen! Onze 5 tips voor een leuk dagje uit met het hele gezin:

  • Utrecht - De stad Utrecht is echt een aanrader voor een leuk dagje uit. Lekkere restaurants, leuke winkels, grachten, cultuur... Het is allemaal te vinden in deze prachtige stad!
  • De Utrechtse Heuvelrug - Op De Heuvelrug kijkt u vooral met de herfst uw ogen uit. De natuur is namelijk prachtig in deze tijd van het jaar met alle kleuren. Pak de mountainbike of trek de wandelschoenen aan en ga op pad!
  • Ouwehands Dierenpark - Breng een bezoekje aan de ijsberen, apen en natuurlijk aan de panda's. Ouwehands Dierenpark is een leuk uitje voor jong en oud!
  • Lekker uit eten - In de omgeving van De Thijmse Berg zijn verschillende restaurants te vinden voor een gezellig (en lekker) avondje uit. Tip: op ons vakantiepark hebben wij ook een brasserie! Een lekkere lunch, kopje koffie of een diner; het kan allemaal in de brasserie!
  • E-chopper huren - Een superleuke én originele manier op de omgeving te ontdekken: de e-chopper! Maak samen een ritje door de mooie natuur van De Utrechtse Heuvelrug.

Alle omgevingtips

Er is zoveel te beleven! Ontdek al onze tips in de omgeving.

Beleef een onvergetelijke herfstvakantie!

Met de prachtige omgeving rondom al onze accommodaties zijn we "de" plek om lekker te vertoeven in de herfst van 2023. Zie jij dit wel zitten?

Dat zie ik wel zitten!