Zoek en boek

Corona informatie Vakantiepark de Thijmse Berg

Langs deze weg beantwoorden wij de meest gestelde vragen omtrent het coronavirus en je verblijf op ons park.

De accommodaties worden goed schoongemaakt en medewerkers van ons park houden zich strikt aan de hygiënemaatregelen. Zowel de medewerkers van ons park als de gasten zelf dragen een belangrijke verantwoordelijkheid in het naleven van deze maatregelen.

Wat kan ik zelf doen?

  • Was je handen regelmatig, ook bij binnenkomst
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Raak je neus, mond en gezicht zo min mogelijk aan
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik meteen weg
  • Schud geen handen

Receptie: wij willen je vragen om met maximaal 1 persoon onze receptie te betreden en de 1,5 meter regel ten alle tijden toe te passen om de veiligheid van onze medewerkers te waarborgen. 

Onze openingstijden: de receptie is dagelijks geopend van 9.00 tot 18.00 uur m.u.v. van de zondagen waar de receptie van 09:00 tot 17:00 uur geopend is. Tijdens deze openingstijden zijn onze medewerkers ook telefonisch en per mail bereikbaar.

Faciliteiten: De Brasserie is sinds 1 juni weer geopend. Je kunt hier terecht voor een heerlijke lunch, borrel of diner, je kunt vooraf reserveren. Afhalen is ook mogelijk! Passanten zijn ook van harte welkom. Parkgasten kunnen gebruik maken van het zwembad, je kunt je hiervoor aanmelden bij de receptie. We werken voor het zwembad met tijdsloten van 1 uur. Gasten kunnen zich vooraf bij de receptie aanmelden en krijgen dan een gekleurd bandje mee. Er kunnen volgens de RIVM richtlijnen maximaal 20 personen gelijktijdig gebruik maken van het zwembad en de ligweide. Voor het waterspraypark is aanmelden niet nodig. Kinderen kunnen zich lekker uitleven in de buitenspeeltuinen, de indoorspeelruimte zal helaas tot nader order gesloten blijven.

Hoe check ik in bij De Thijmse Berg? Je kunt de benodigde informatie ophalen bij de receptie van het vakantiepark. We vragen om per reisgezelschap met maximaal 1 persoon de receptieruimte te betreden om in te checken. Er geldt een maximum van 3 bezoekers in de receptieruimte.

Schoonmaak van onze vakantiewoningen: onze schoonmakers zullen extra aandacht laten uitgaan naar contactoppervlakten met desinfectiemiddelen.

Ik heb een vakantie geboekt, maar wil deze annuleren in verband met het Coronavirus. Wat moet ik doen? Er is geen negatief reisadvies voor de regio waarin De Thijmse Berg zich bevindt. Je kunt dus als gast gewoon vakantie houden. Als je toch graag wilt annuleren vanwege het coronavirus, dan betekent dat de reguliere annuleringsvoorwaarden hiervoor gelden. De annuleringsregeling van RECRON-voorwaarden zijn hierop van toepassing.

Ik wil vanwege het Coronavirus de vakantie verplaatsen naar een ander moment, hoe werkt dit? Dat kan, in geval van beschikbaarheid. Als de nieuwe periode duurder uitvalt dan dien je deze kosten bij te betalen. Als de nieuwe periode goedkoper uitvalt dan geldt het tarief van de oorspronkelijk geboekte periode.

Vergoedt de annuleringsverzekering de kosten als ik wil annuleren? In de meeste gevallen niet, tenzij je zelf ziek bent of een reisgenoot ziek is of -ingeval je niet ziek bent- je hebt bijverzekerd voor extra annuleringsredenen, zoals de uitbraak van een besmettelijke ziekte. Dit laatste is overigens meestal niet het geval. Mocht je willen annuleren omdat je zelf of een van de reisgenoten ziek is, moet er wel een doktersverklaring worden opgeleverd om een beroep te kunnen doen op de annuleringsverzekering.

Mag ik nog contant betalen? Betaal bij voorkeur met een pinpas. Mocht je toch genoodzaakt zijn om contant te betalen, vermijd dan handcontact. Je kunt het geld bijvoorbeeld op de balie neerleggen.

Wanneer en hoe moet ik gezondheidsklachten melden tijdens mijn verblijf op het park? Regelgeving vanuit het RIVM blijft hierin bepalend. Bij neusverkoudheid (veel niezen), loopneus, niezen, keelpijn en lichte hoest en verhoging tot 38 graden Celsius. Dit zijn milde klachten. Blijf binnen, ziek uit en zorg dat je anderen niet besmet. Houd dus afstand tot andere mensen. Je hoeft de huisarts  en de receptie niet te bellen. Krijg je koorts (meer dan 38 graden Celsius) en je hoest licht of adem je moeilijk? Neem dan telefonisch contact op met de receptie. Wij zullen je in contact brengen met de lokale huisarts en die zal vervolgens bepalen welke maatregelen er genomen moeten worden.

Wat gebeurt er als het coronavirus op het vakantieparken wordt geconstateerd? De Thijmse Berg heeft nauw contact met het RIVM, wanneer het coronavirus op ons vakantiepark wordt geconstateerd, worden de gezondheidsinstanties onmiddellijk op de hoogte gebracht. Procedures voor infectieziekten worden dan direct ingezet.

Klik hier voor de recron-voorwaarden m.b.t. de coronavius.

Heb je een andere vraag, neem dan gerust contact met ons op