Zoek en boek

Chalet huren Nederland

Wilt u tijdens uw vakantie genieten van de mooie natuur die Nederland te bieden heeft? Denk dan eens aan een chalet huren in Nederland bij De Thijmse Berg. De Thijmse Berg is een mooi, rustig en veelzijdig vakantiepark wat is gelegen op een unieke plek.

Chalet huren in Nederland? Ontdek de Utrechtse Heuvelrug!

U vindt het park midden in het bos en aan de rand van de Grebbelinie en de Veluwe. De prachtige Utrechtse Heuvelrug geeft u genoeg mogelijkheden om mooie routes te wandelen of te fietsen. De Thijmse Berg ligt ook nog eens dichtbij gezellige dorpen als Rhenen en Veenendaal. Genoeg mogelijkheden voor een gezellig dagje uit of een lekker diner of terrasje.

Faciliteiten

Buiten de mooie omgeving is er ook voldoende te beleven op het vakantiepark. Onder andere een zwembad, sportvoorzieningen en animatie zorgen voor leuke activiteiten. Een chalet huren in Nederland is voor vele vakantiegangers de perfectie vakantie! Bekijk onze verschillende accommodaties en huur een chalet voor een heerlijke vakantie of een weekendje weg. 

Chalet huren Nederland

Chalet huren Nederland

Interesse? 

Heeft u vragen over het huren van een chalet of vragen over het park en de omgeving? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder. 

Contact