Check beschikbaarheid

Recreatiewoningen Nederland

De Thijmse Berg biedt u vele mogelijkheden om een recreatiewoning te kopen. Wij hebben zowel huur als koopkavels variërend vanaf 150m² tot 500m². De kavels zijn schitterend gelegen en zo gesitueerd dat u van het omringende landschap kunt genieten. Op deze kavels plaatsen wij voor u een speciaal ontwikkelde Brons Recreatiewoning. Deze woning is van alle gemakken voorzien en kan geheel naar uw wensen worden gebouwd.

Verhuur recreatiewoning

Door onze 5 sterren voorzieningen is verhuur van uw recreatiewoning ook een zeer goede optie. Vanwege de uitstekende centrale ligging, onze actieve samenwerking met diverse makelaars, universiteiten (expats) en de hoge vraag ook in het winterseizoen beschikken wij over een zeer hoge bezettingsgraad. Hierdoor bestaat de mogelijkheid om een uitstekend ROI op uw investering te behalen. Een eventueel meerjarig rendement is dan ook bespreekbaar.

Recreatiewoning op maat

Dat iedereen z'n eigen wensen heeft, spreekt voor zich. Op De Thijmse Berg heeft u dan ook de mogelijkheid uw recreatiewoning volledig naar eigen smaak samen te stellen. Daarnaast hebben wij doorlopend aantrekkelijke modelwoningen op ons park staan in verschillende maten, uitvoeringen en prijsklassen. Daarnaast informeren wij u graag over de nodige financiële en fiscale zaken.

Contact

 

Overzicht van ons aanbod:

Modelwoning