Check beschikbaarheid

Vakantiepark Utrecht

Op zoek naar een vakantiepark in Utrecht voor een fijne vakantie of een heerlijk weekend weg? Kom naar Vakantiepark De Thijmse Berg op de Utrechtse Heuvelrug!

Comfortabele accommodaties

Gaat u lekker met z'n tweeën op vakantie of juist met het hele gezin? Op ons vakantiepark heeft u de keuze uit verschillende accommodaties. Zo hebben we chalets voor 4 of 6 personen en luxe vakantievilla's.

Bekijk de accommodaties

Chalet of vakantiehuis kopen?

Het hele jaar door genieten van uw eigen vakantiehuis op een fantastische plek, dat is mogelijk bij Vakantiepark De Thijmse Berg. Wij hebben altijd een doorlopend en actueel aanbod van recreatiewoningen. Heeft u vragen of wilt u graag advies over de aanschaf van een vakantiehuis? Wij helpen u graag verder.

Contact

 

Vakantiepark Utrecht

De Utrechtse Heuvelrug

Rondom het vakantiepark is er genoeg te doen. De Thijmse Berg ligt namelijk op de Utrechtse Heuvelrug, een prachtig groene omgeving. Ontdek de verschillende mooie wandel-of fietsroutes door de bossen of breng een bezoek aan Nationaal Park De Hoge Veluwe.

Een dagje uit met het hele gezin? Ouwehands Dierenpark ligt om de hoek! Bezoek de olifanten, apen en natuurlijk de panda's, een echte aanrader voor jong en oud! Ook bent u dichtbij Rhenen en Veenendaal waar u fijn kunt winkelen of kunt dineren in de gezellige restaurants.

Boek nu