Check beschikbaarheid

Recreatiewoning te koop

Recreatiewoning kopen in Nederland

Bent u ook op zoek naar dat perfecte vakantieplekje? Op Allurepark de Thijmse Berg in Rhenen hebben we de perfecte recreatiewoning te koop die aan al uw eisen voldoet. Gelegen op de Utrechtse Heuvelrug, in een natuurrijke omgeving maar ook dichtbij leuke plaatsen als Veenendaal, Utrecht en Arnhem, komt u direct in de juiste vakantiestemming.

Aanbod 'recreatiewoning kopen'

Uw tweede huis

Wanneer u besluit een recreatiewoning te kopen op de Thijmse Berg dan heeft u de keuze uit een nieuwe of bestaande woning. Wij bieden een ruim assortiment en helpen u graag bij het vinden van uw ideale woning. Het is zelfs mogelijk om uw recreatiewoning compleet op maat te maken.

De Thijmse Berg is een prachtig 5-sterrenpark en heeft door de ANWB een 9.1 gekregen als waardering. Dit geeft de kwaliteit van ons park aan en natuurlijk kunt u als eigenaar van een woning gebruik maken van de uitgebreide faciliteiten.

Wilt u weten welke recreatiewoningen er te koop zijn? Bekijk dan ons aanbod! Wilt u graag vrijblijvend een kijkje komen nemen of meer informatie ontvangen? Neemt u dan contact op via

T: 0317-612384 | E: info@thijmseberg.nl

Vrijblijvend contact over een recreatiewoning kopen

recreatiewoning te koop