Check beschikbaarheid
« Omgeving overzicht

Sportief

Op ons prachtige vakantiepark in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug heeft u vele sportieve mogelijkheden. In samenwerking met Organisatiebureau Sport Totaal organiseren wij wekelijks outdoor activiteiten voor jong en oud. Hieronder ziet u een greep uit de activiteiten die wij organiseren:

  • Kanovaren in het prachtige Valleikanaal
  • Solextochten door de Utrechtse Heuvelrug
  • Survival
  • Discgolf
  • Boog- en buksschieten

Fietsen Utrechtse Heuvelrug

Rondom Rhenen is het heerlijk wandelen! Ontdek al wandelend het militair verleden op de Grebbeberg of beklim de trappen bij Kwintelooyen en geniet van een fantastisch uitzicht. Wandel door de bossen van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en kom tot rust. In het centrum van Rhenen (Kerkstraat 1), ligt het Toeristisch Overstap Punt (TOP) Een stadswandeling, met of zonder gids, maakt u wegwijs in de stad, met zijn boetiekjes, terrassen en horeca in alle prijsklassen.

Geniet van ruisende bossen, golvende heuvels en statige kastelen en landgoederen. Voor fietsers is de Heuvelrug een waar fietsparadijs. Vanuit het Toeristisch Overstap Punt (TOP) in het centrum van Rhenen fiets je zo richting de Gelderse Vallei of de Utrechtse Heuvelrug.

Op de receptie kunt u terecht voor fiets- & mountainbikeverhuur (doe dit wel minimaal 24 uur van te voren ). Met de ANWB fietsroutes kunt u gemakkelijk en snel zelf bepalen welke route u gaat volgen. Bij de receptie is het mogelijk om een FALK knooppunten fietskaart te kopen van de omgeving. Via Sport Totaal krijg u ook een fietsroute aangeleverd.