Check beschikbaarheid
« Omgeving overzicht

Natuur

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

Door haar ligging en schoonheid is de Utrechtse heuvelrug al eeuwenlang een plek waar mensen tot rust komen en nieuwe energie krijgen. Vakantie vieren in een luxe chalet bij de Thijmse Berg is een prima startpunt voor een ontdekkingstocht over de Utrechtse Heuvelrug.

Meer informatie

Uit op de Heuvelrug

Wandel of fiets door de heuvelachtige bossen langs indrukwekkende kastelen, beleef de vele evenementen en attracties of laat u culinair verwennen in één van de leuke restaurants. Op stap met de kids? Lekker shoppen? Kunst en cultuur? Op de Utrechtse Heuvelrug vindt u alles! 

Meer informatie

Nationaal Park De Hoge Veluwe

Binnen een kwartiertje autorijden van De Thijmse Berg vindt u Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Dit is een Park met een bijzondere geschiedenis en internationale bekendheid. Absoluut een bezoekje waard, want in het Park is voor iedereen wat te beleven.

Meer informatie

De Betuwe

De Betuwe staat bekent om zijn prachtige bloesems, maar ook Flipje, het fruitcorso of appelpop is voor veel mensen kenmerkend voor de Betuwe. 

Meer informatie

Kwintelooijen

Het dagrecreatieterrein Kwintelooijen ligt in de driehoek Rhenen - Veenendaal – Elst. Karakteristiek in het gebied zijn de diepe erosiedalen, de prehistorische grafheuvels, wallen, beukenlanen en de overgangen tussen heuvelrug en valleien.

Meer informatie