Check beschikbaarheid
« Omgeving overzicht

Gastronomie

De Koning van Denemarken

Gelegen in ons eigen Rhenen, vindt u De Koning van Denemarken, een gezellig en eigentijds café-restaurant. Al meer dan 18 jaar is dit restaurant de favoriet van de inwoners van Rhenen en omgeving. Geniet van een borrel, diner of lunch of strijk neer op het gezellig terras.

Grand Café Moeke Rhenen

Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Moeke zorgt voor de hapjes en de drankjes. Maar Moeke’s wil is geen wet. Bij Moeke kan alles. Het is er altijd gezellig. Een plek waar je elkaar ontmoet en waar je je vrienden mee naar toe neemt. Thee drinken in het gezellige grand café of een goed gesprek op Moeke's terras, een biertje aan Moeke’s Bar, een goed bord eten uit Moeke’s Keuken of dansen op de tafel van Moeke. Bij Moeke is het altijd feest.

Restaurant Stipplein

Stipplein is een grillroom, de gerechten worden hoofdzakelijk bereid met de unieke Josper Grill. U kunt bij restaurant Stipplein genieten van een verrassende smaaksensatie.

Sal do Mar

Tapas & Meer is een restaurant waar u kunt genieten van kleine gerechtjes met een mediterrane touch die u gezellig kunt delen.