Check beschikbaarheid
« Omgeving overzicht

Dagje uit

Ouwehands Dierenpark

Voor een heerlijk dagje dierentuin is het om de hoek gelegen Ouwehands Dierenpark een echte aanrader. Ga op bezoek bij de ijsberen, leeuwen, olifanten of de nieuwe reuzenpanda's.Je kunt ook op avontuur in het Gorilla Adventure. Of het berenbos en de grootste overdekte speeljungle RavotAapia zijn echte favorieten bij de kids. 

Meer informatie Bezoek website

Nationaal militair museum

Beleef een spannend en ecducatief dagje in het Nationaal militair museum. Een ervaring voor het hele gezin! Bezoek bijvoorbeeld de machtige tentoonstelling over Genghis Khan met meer dan 200 schatten uit Binnen-Mongolië, of Neem plaats in de NMM minitank en rijd een rondje over de mooiste tankbaan van Europa!

Meer informatie Bezoek website

Kasteel Amerongen

Voor de cultuurliefhebber is Kasteel Amerongen een prachtige plek om te bezoeken. De rijke historische collectie is prachtig om te zien en ook de tuinen zijn zeker een bezoek waard.

Bezoek website

Kröller-Müller Museum

Gelegen in Nationaal Park De Hoge Veluwe is het Kröller-Müller Museum bij de echte kunstliefhebber erg geliefd. In het museum kunt u een wereldberoemde collectie voornamelijk 19de- en 20ste-eeuwse beeldende kunst bezichtigen. Middelpunt van de collectie zijn de werken van Vincent van Gogh en de beeldentuin.

Bezoek website

Winkelen

Ook voor een heerlijk dagje shoppen zit u bij ons helemaal goed! Door de centrale ligging van ons park zijn de prachtige winkelsteden Utrecht, Arnhem en Veenendaal binnen een half uur bereikbaar.

Meer informatie

Grebbeberg

In augustus 1939 begon de mobilisatie van de Nederlandse strijdkrachten in opmaat naar de meidagen van 1940. Op de Grebbeberg is een erebegraafplaats waar Nederlandse militairen begraven liggen uit de Slag om de Grebbeberg uit mei 1940.

Bezoek website

Sport en Recreatiecentrum `t Gastland

Ouderwets kegelen of bowlen op één van de moderne bowlingbanen. 't Gastland biedt ontspanning en inspanning voor iedere sportieveling! Naast bowlen en kegelen kun je hier ook lekker overdekt zwemmen of fitnessen.

Meer informatie Bezoek website

Sport Totaal

Organisatiebureau Sport Totaal organiseert dagelijks outdoor activiteiten voor jong en oud! Bij hen kunt u terecht voor spectaculaire attracties en professioneel sport- en spel activiteiten. De locatie is bij ons maar 10 minuten vandaan.

 

Bezoek website