Zoek en boek

Overzicht
27 november 2021 - De Thijmse Berg

Sinterklaas actie

Reserveer een heerlijk weekendje weg tijdens het sinterklaasweekend en vier pakjesavond op de Utrechtse Heuvelrug. Nu 20% korting op uw verblijf! 

Schoentje zetten
Ook dit jaar heeft Sinterklaas ons een bezoek beloofd! Kom je ook je schoentje zetten? Zet op donderdag 2 of vrijdag 3 december je schoen in Brasserie De Thijmse Berg en kom je schoen op zaterdag 4 of zondag 5 december weer ophalen.
Maak jij de mooiste kleurplaat voor Sinterklaas en zijn pieten? Haal de kleurplaat op bij de receptie of download hem van Facebook of Instagram. Lever je kleurplaat in als je op 2 of 3 december je schoentje komt zetten in Brasserie De Thijmse Berg! De mooiste kleurplaat gaat huis met een verrassing, op 4 december zullen we met jullie delen welke kleurplaat de Sint en zijn pieten hebben uitgekozen als winnaar. Vooraf graag aanmelden via paviljoen@thijmseberg.nl

Brasserie De Thijmse Berg
Elke donderdag en vrijdag heerlijke take away gerechten van 17:00 tot 20:00 uur
Zaterdag en zondag geopend van 12:00 tot 17:00 en take away van 17:00 tot 20:00

Voor de ouders hebben we een hele smakelijke Sinterklaas actie; "twee drankjes (bier, fris of wijn) en een rijkelijk gevulde luxe borrelplank" voor slechts € 19,50. Probeer deze overheerlijke borrelplank en gun jezelf dat verwenmoment! (Actie geldig tot en met 5 december 2021)

Winterstube
In december kun je elke zondag genieten van heerlijke Cook en Sopie bij Brasserie De Thijmse Berg! Onze Winterstube zal in december elke zondag vanaf 12:00 tot 17:00 uur geopend zijn (tweede kerstdag uitgesloten). Kom langs voor een lekkere warme chocolademelk met een mooie berg slagroom, of wat dacht je van een heerlijke huisgemaakte snert. Ga op pad voor een prachtige boswandeling en geniet van wat de natuur in deze jaargetijde te bieden heeft, heb je de Lotje Speurtocht al eens gedaan? Kijk op onze website voor meer informatie, of loop gerust even binnen bij de Brasserie. Geen weer om buiten te zijn, kom dan gezellig binnen en pak een van de oud Hollandse bordspellen erbij!