Zoek en boek

Ons vakantiepark in de top tien beste vakantieparken van Nederland!

De tien beste vakantieparken van Nederland

Provincie Utrecht in de top tien

Tijdens de warme zomermaanden zijn Nederlandse vakantieparken immens populair. Sommige parken blinken uit als het gaat om de ligging, prijs-kwaliteit, kindvriendelijkheid, service en hygiëne. Reviewplatform Zoover zocht uit welke tien vakantieparken in Nederland de afgelopen twaalf maanden het beste zijn beoordeeld.

Utrechtse Heuvelrug is geliefd

Maar liefst twee parken in de provincie Utrecht staan in de top tien. Vakantiepark de Thijmse Berg en Landal Amerongse Berg hebben de zesde-en zevende plek veroverd. Samen met Landal De Waufsberg (Limburg), Landal Miggelenberg (Gelderland), De Toffe Peer (Drenthe), Qurios (Noord-Holland) en Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad (Zeeland) hebben en plekje in de Top Tien. Al deze parken zijn kanshebbers voor een Zoover Award die begin 2020 worden toebedeeld aan de best beoordeelde accommodaties van 2019.

Trotse eigenaar van Vakantiepark de Thijmse Berg

Jurjen van Dijk, eigenaar van Vakantiepark de Thijmse Berg, is zeer trots op deze prestatie en op zijn team. We stellen de hoge waardering van onze gasten zeer op prijs. Het team van de Thijmse Berg werkt iedere dag ontzettend hard om onze gasten een onvergetelijke vakantie mee te geven. De beste service, kwaliteit en beleving staat bij ons op nummer 1. Het is fantastisch dat dit beloond wordt met een plek in de top tien.