Zoek en boek

Bekijk overzicht
27 november 2021 - De Thijmse Berg

Nieuwe Update - Corona informatie Vakantiepark De Thijmse Berg

Update 27 november:

Per 28 november gelden er o.a. aangepaste openingstijden i.v.m. de nieuwe maatregelen:

Brasserie De Thijmse Berg
Elke donderdag en vrijdag heerlijke take away gerechten van 17:00 tot 20:00 uur
Zaterdag en zondag geopend van 12:00 tot 17:00 en take away van 17:00 tot 20:00

We volgen de landelijke regelgeving, dit betekent dat als je in onze horecagelegenheden (zowel binnen als buiten) iets wilt eten of drinken je een geldig coronatoegangsbewijs nodig hebt. We scannen de QR-code in de CoronaCheck-app of de geprinte versie van je coronatoegangsbewijs. Vergeet je mondkapje niet te dragen. Zodra je aan tafel zit, mag je het mondkapje weer af doen. Zeker zijn van een plekje? Maak dan een reservering. Een reservering maken is niet verplicht.

Receptie: wij willen u vragen om te allen tijde de 1,5 meter toe te passen om de veiligheid van onze medewerkers te waarborgen. Het dragen van een mondkapje is verplicht.

Lopende maatregelen:

De accommodaties worden goed schoongemaakt en medewerkers van ons park houden zich strikt aan de hygiënemaatregelen. Zowel de medewerkers van ons park als de gasten zelf dragen een belangrijke verantwoordelijkheid in het naleven van deze maatregelen.

Wat kan ik zelf doen?

  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar! (niet van toepassing op eigen huishouden).
  • Was uw handen regelmatig, ook bij binnenkomst.
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.
  • Raak uw neus, mond en gezicht zo min mogelijk aan.
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik meteen weg.
  • Schud geen handen.

Schoonmaak van onze vakantiewoningen: onze schoonmakers besteden extra aandacht aan contactoppervlakten en reinigen deze met desinfectiemiddelen.

Hoe check ik in bij De Thijmse Berg? U kunt de benodigde informatie ophalen bij de receptie van het vakantiepark. Wij vragen u om te allen tijde de 1,5 meter afstand aan te houden.

Ik heb een vakantie geboekt, maar wil deze annuleren in verband met het Coronavirus. Wat moet ik doen? Er is geen negatief reisadvies voor de regio waarin De Thijmse Berg zich bevindt. U kunt dus als gast gewoon vakantie houden. Als u toch graag wilt annuleren vanwege het coronavirus, dan betekent dat de reguliere annuleringsvoorwaarden hiervoor gelden. De annuleringsregeling van RECRON-voorwaarden zijn hierop van toepassing.

Vergoedt de annuleringsverzekering de kosten als ik wil annuleren? In de meeste gevallen niet, tenzij u zelf ziek bent of een reisgenoot ziek is of -ingeval u niet ziek bent- u zich heeft bijverzekerd voor extra annuleringsredenen, zoals de uitbraak van een besmettelijke ziekte. Dit laatste is overigens meestal niet het geval. Mocht u willen annuleren omdat u zelf of een van de reisgenoten ziek is, moet er een doktersverklaring worden opgeleverd om een beroep te kunnen doen op de annuleringsverzekering. Neem contact op met uw verzekeraar wanneer u vragen heeft.

Mag ik contant betalen? Betaal bij voorkeur met een pinpas. Mocht u toch genoodzaakt zijn om contant te betalen, vermijd dan handcontact. U kunt het geld bijvoorbeeld op de balie neerleggen.

Wanneer en hoe moet ik gezondheidsklachten melden tijdens mijn verblijf op het park? Regelgeving vanuit het RIVM blijft hierin bepalend. Bij neusverkoudheid (veel niezen), loopneus, niezen, keelpijn en lichte hoest en verhoging tot 38 graden Celsius. Dit zijn milde klachten. Blijf binnen, ziek uit en zorg dat u anderen niet besmet. Houd afstand tot andere mensen. U hoeft de huisarts en de receptie niet te bellen. Krijgt u koorts (meer dan 38 graden Celsius) en u hoest licht of ademt u moeilijk? Neem dan telefonisch contact op met de receptie. Wij zullen u in contact brengen met de lokale huisarts en die zal vervolgens bepalen welke maatregelen er genomen moeten worden.

Wat gebeurt er als het coronavirus op het vakantiepark wordt geconstateerd? De Thijmse Berg heeft nauw contact met het RIVM, wanneer het coronavirus op ons vakantiepark wordt geconstateerd, worden de gezondheidsinstanties onmiddellijk op de hoogte gebracht. Procedures voor infectieziekten worden dan direct ingezet.

Klik hier voor de recron-voorwaarden m.b.t. het coronavirus.

Heeft u een andere vraag, neem dan gerust contact met ons op.