Zoek en boek

Overzicht
22 februari 2022 - De Thijmse Berg

Nieuwe Update - Corona informatie Vakantiepark De Thijmse Berg

Vanaf 25 februari kunnen we de hieronder genoemde maatregelen gelukkig weer loslaten. We kijken er naar uit jullie weer te mogen ontvangen in de vertrouwde "oude" setting! Tot dan!

Brasserie De Thijmse Berg
We volgen de landelijke regelgeving, dit betekent dat als je in onze horecagelegenheden (zowel binnen als buiten) iets wilt eten of drinken je een geldig coronatoegangsbewijs nodig hebt. We scannen de QR-code in de CoronaCheck-app of de geprinte versie van je coronatoegangsbewijs. Zeker zijn van een plekje? Maak dan een reservering. Een reservering maken is niet verplicht.

Receptie: wij willen u vragen om te allen tijde de 1,5 meter toe te passen om de veiligheid van onze medewerkers te waarborgen. Het dragen van een mondkapje is verplicht.
Wat kan ik zelf doen?

  • Houd 1,5 meter afstand.
  • Was uw handen regelmatig.
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.
  • Raak uw neus, mond en gezicht zo min mogelijk aan.
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik meteen weg.
  • Schud geen handen.

Schoonmaak van onze vakantiewoningen: onze schoonmakers besteden extra aandacht aan contactoppervlakten en reinigen deze met desinfectiemiddelen.

Hoe check ik in bij De Thijmse Berg? U kunt de benodigde informatie ophalen bij de receptie van het vakantiepark. Wij vragen u om te allen tijde de 1,5 meter afstand aan te houden.

Ik heb een vakantie geboekt, maar wil deze annuleren in verband met het Coronavirus. Wat moet ik doen? Er is geen negatief reisadvies voor de regio waarin Vakantiepark De Thijmse Berg zich bevindt. U kunt dus als gast gewoon vakantie houden. Als u toch graag wilt annuleren vanwege het coronavirus, dan betekent dat de reguliere annuleringsvoorwaarden hiervoor gelden. De annuleringsregeling van RECRON-voorwaarden zijn hierop van toepassing.

Vergoedt de annuleringsverzekering de kosten als ik wil annuleren? In de meeste gevallen niet, tenzij u zelf ziek bent of een reisgenoot ziek is of -ingeval u niet ziek bent- u zich heeft bijverzekerd voor extra annuleringsredenen, zoals de uitbraak van een besmettelijke ziekte. Dit laatste is overigens meestal niet het geval. Mocht u willen annuleren omdat u zelf of een van de reisgenoten ziek is, moet er een doktersverklaring worden opgeleverd om een beroep te kunnen doen op de annuleringsverzekering. Neem contact op met uw verzekeraar wanneer u vragen heeft.

Wanneer en hoe moet ik gezondheidsklachten melden tijdens mijn verblijf op het park? Regelgeving vanuit het RIVM blijft hierin bepalend. Bij neusverkoudheid (veel niezen), loopneus, niezen, keelpijn en lichte hoest en verhoging tot 38 graden Celsius. Dit zijn milde klachten. Blijf binnen, ziek uit en zorg dat u anderen niet besmet. Houd afstand tot andere mensen. U hoeft de huisarts en de receptie niet te bellen. Krijgt u koorts (meer dan 38 graden Celsius) en u hoest licht of ademt u moeilijk? Neem dan telefonisch contact op met de receptie. Wij zullen u in contact brengen met de lokale huisarts en die zal vervolgens bepalen welke maatregelen er genomen moeten worden.

Wat gebeurt er als het coronavirus op het vakantiepark wordt geconstateerd? De Thijmse Berg heeft nauw contact met het RIVM, wanneer het coronavirus op ons vakantiepark wordt geconstateerd, worden de gezondheidsinstanties onmiddellijk op de hoogte gebracht. Procedures voor infectieziekten worden dan direct ingezet.

Klik hier voor de recron-voorwaarden m.b.t. het coronavirus.

Heeft u een andere vraag, neem dan gerust contact met ons op.