Zoek en boek

Bekijk overzicht
25 juni 2019

Dit zijn de facebook winnaars van onze Like&deel actie:

Afgelopen weekend hebben wij de winnaars van de like&deel actie mogen ontvangen! Een leuk stel die haar ouders voor dit weekend hebben uitgenodigd.
Carmela en Rik hebben enorm genoten:

Carmela: Ik kon het niet geloven toen ik hoorde dat ik een weekend weg gewonnen had. Wat hebben wij genoten van dit weekend op De Thijmse Berg. Het park ligt in een prachtige omgeving omringd door bossen en dichtbij het gezellige stadje Rhenen. De comfortabele en leuk ingerichte familycottage lag op een mooie en rustige plek. Wij hebben hier heerlijk geslapen en lekker buiten op het terras kunnen ontbijten elke ochtend. Het weer werkte ook enorm mee deze dagen en hebben ook lekker kunnen zwemmen in het zwembad hier. Echt het ultieme vakantie gevoel. Dit park is echt een aanrader voor de natuurliefhebber want je wordt wakker met fluitende vogeltjes en je loopt zo de bossen in waar prachtige wandelroutes zijn. Wij hebben enorm genoten en bedanken het super vriendelijke personeel van De Thijmse Berg voor de gastvrijheid en deze mooie prijs. Wij komen zeker nog eens terug.

Rik: ‘’ Het voelde als een minivakantie. Wij hebben enorm genoten en zijn er lekker op uitgeweest. Mijn schoonouders zijn 40km wezen fietsen, wel elektrisch want dat is wel een pré in zo een mooie omgeving. Carmela en ik hebben lekker gewandeld, zijn kersen wezen plukken. Het verwarmd zwembad was heerlijk. Wij zouden het park zeker aanbevelen voor de actieve rustzoekers, want het is een rustig park met een gemoedelijke sfeer en de omgeving is prachtig!

Bedankt voor jullie verblijf op de Thijmse berg en fijn dat jullie hebben genoten!!

Binnenkort starten wij weer met een nieuwe Like&deel actie. 
Wilt u ook een weekendje weg winnen? Houd dan onze facebook pagina in de gaten!