Zoek en boek

Bekijk overzicht
4 mei 2020 - De Thijmse Berg

Corona informatie Vakantiepark de Thijmse Berg

Langs deze weg beantwoorden wij de meest gestelde vragen omtrent het coronavirus en je verblijf op ons park.

De accommodaties worden goed schoongemaakt en medewerkers van ons park houden zich strikt aan de hygiënemaatregelen. Zowel de medewerkers van ons park als de gasten zelf dragen een belangrijke verantwoordelijkheid in het naleven van deze maatregelen.

Wat kan ik zelf doen?

  • was je handen regelmatig, ook bij binnenkomst
  • hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • raak je neus, mond en gezicht zo min mogelijk aan
  • gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik meteen weg
  • schud geen handen

Receptie. Op dit moment ontvangen we zeer veel telefonische vragen via onze receptie. Helaas kan het daardoor voorkomen dat het langer duurt voordat u een van onze collega’s telefonisch te pakken krijgt. Onze receptie zal per 11 mei weer toegankelijk zijn voor onze (vakantie)gasten, uiteraard met de gepaste maatregelen. Wij willen u vragen om met maximaal 1 persoon onze receptie te betreden en de 1,5 meter regel ten alle tijden toe te passen om de veiligheid van onze medewerkers te waarborgen.  

Onze openingstijden. De openingstijden van onze lobby receptie gewijzigd. De receptie is dagelijks geopend van 9.00 tot 17.00 uur m.u.v. van de Zondag (10:00 tot 16:00 uur). Tijdens deze openingstijden zijn onze medewerkers telefonisch en per mail bereikbaar.

Faciliteiten. Vanaf zondag 15 maart 18.00 uur zijn alle onze faciliteiten gesloten om zo de verspreiding van het Coronavirus verder tegen te gaan. Ons restaurant is momenteel alleen geopend voor afhaal maaltijden en onze buitenspeeltuin is toegankelijk voor kinderen.

Hoe check ik in bij De Thijmse Berg? Wij streven naar zo min mogelijk fysiek contact. Onze front office medewerker belt je daarom op voorhand op. Hij of zij zal je uitleggen hoe je de sleutel van de accommodatie zal ontvangen. Verdere aankomst informatie ontvang je per mail.

Ik heb een vakantie geboekt, maar lees over de wereldwijde verspreiding van het virus en wil daarom de vakantie afzeggen. Nederland, en de omgeving van ons park, is niet  niet ‘op slot gezet’ door de rijksoverheid. Je kunt dus als gast gewoon vakantie houden. Als je toch graag wilt annuleren vanwege het coronavirus, dan betekent dat de reguliere annuleringsvoorwaarden hiervoor gelden. De annuleringsregeling van RECRON-voorwaarden is van toepassing.

Ik wil vanwege het Coronavirus de vakantie verplaatsen naar een ander moment. Dat kan, in geval van beschikbaarheid. Als de nieuwe periode duurder uitvalt dan dien je deze kosten bij te betalen. Als de nieuwe periode goedkoper uitvalt dan geldt het tarief van de oorspronkelijk geboekte periode.

Vergoedt de annuleringsverzekering de kosten als ik wil annuleren? In de meeste gevallen niet, tenzij je zelf ziek bent of een reisgenoot ziek is of -ingeval je niet ziek bent- je hebt bijverzekerd voor extra annuleringsredenen, zoals de uitbraak van een besmettelijke ziekte. Dit laatste is overigens meestal niet het geval. Ingeval van annulering omdat je zelf of een van de reisgenoten ziek is, moet er wel een doktersverklaring worden opgeleverd om een beroep te kunnen doen op de annuleringsverzekering.

Mag ik nog contant betalen? Betaal bij voorkeur met een pinpas. Mocht je toch genoodzaakt zijn om contant te betalen, vermijd dan handcontact. Je kunt het geld bijvoorbeeld op de desk neerleggen.

Wanneer en hoe moet ik gezondheidsklachten melden tijdens mijn verblijf op het park? Regelgeving vanuit het RIVM blijft hierin bepalend. Bij neusverkoudheid (veel niezen), loopneus, niezen, keelpijn en lichte hoest en verhoging tot 38,0 graden Celsius. Dit zijn milde klachten. Blijf binnen, ziek uit en zorg dat je anderen niet besmet. Houd dus afstand tot andere mensen. Je hoeft de huisarts  en de receptie niet te bellen.  Krijg je koorts (meer dan 38 graden Celsius) en je hoest of ademt moeilijk? Neem dan telefonisch contact op met de receptie. Wij zullen je in contact brengen met de lokale huisarts en die zal vervolgens bepalen welke maatregelen er genomen moeten worden.

Schoonmaak van onze vakantiewoningen. Onze schoonmakers zullen extra aandacht laten uitgaan naar contactoppervlakten met desinfectiemiddelen. Onze schoonmaaksters dragen mondkapjes en handschoenen.

Wat gebeurt er als het coronavirus op een van de vakantieparken wordt geconstateerd? De Thijmse Berg heeft nauw contact met het RIVM, wanneer het coronavirus op ons vakantiepark wordt geconstateerd, worden de medische en gezondheidsinstanties onmiddellijk op de hoogte gebracht. Procedures voor infectieziekten worden dan onmiddellijk ingezet.

Klik hier voor de recron-voorwaarden m.b.t. de coronavius.

Heb je een andere vraag, neem dan gerust contact met ons op.