Check beschikbaarheid

Investeren in vakantiewoning

Investeren in een vakantiewoning? Bekijk de mogelijkheden op De Thijmse Berg.

Utrechtse Heuvelrug

De Thijmse Berg is een gezellig, rustig en veelzijdig vakantiepark op de Utrechtse HeuvelrugVeelzijdig, omdat we u veel te bieden hebben: naast een uitstekende vakantiebestemming bieden wij u ook de mogelijkheid te genieten en te investeren in uw eigen luxe vakantiewoning. Ons vakantiepark biedt u onder andere het volgende:

Behalve dat u op ons vakantiepark een groot aanbod aan faciliteiten heeft, is ons vakantiepark ook omgeven door leuke uitstapjes. De omgeving staat boordevol activiteiten en dagjes weg. Eigenlijk heeft u aan een weekje vakantie niet genoeg om al het leuks te ontdekken. Investeren in een vakantiehuis zou de oplossing kunnen zijn.

Investeren in een vakantiewoning? Bekijk ons aanbod!

Voordelen van het investeren in vakantiewoning

Door te investeren in een vakantiewoning verzekerd u zich op de eerste plaats van de mogelijkheid om het hele jaar door vakantie te vieren. Wanneer u wilt en zo lang u wilt kunt u in uw eigen vakantiehuis genieten van uw welverdiende vakantie. Een bijkomend voordeel is dat u rendement kunt behalen op uw vakantiewoning. U kunt uw vakantiehuis verhuren en zodoende rendement behalen. Het investeren in een vakantiewoning kan erg voordelig uitpakken! Heeft u interesse om te investeren in een vakantiewoning? Vraagt u dan vrijblijvend een gesprek met ons aan! Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Wilt u investeren in een vakantiewoning?

Investeren in vakantiewoning