Check beschikbaarheid

Vroege vogels opgelet!

Wilt u ook aankomend jaar verzekerd zijn van een heerlijke vakantie? De vroege beslissers worden beloond bij De Thijmse Berg.  Boek een verblijf met aankomst in 2018 op Vakantiepark de Thijmse Berg en profiteer van 15% korting op uw verblijf.  

Ervaar hoe het is om een heerlijke vakantie midden in de bossen te hebben. Profiteer met uw gezelschap van een vakantie op de Utrechtse Heuvelrug en geniet van het prachtige natuur of maak uitstapjes in de omgeving zoals een dagtripje naar Ouwehands Dierenpark! 

Na een leuk dagje uit kunt u lekker bijkomen in uw luxe accommodatie. Gezellig in uw tuin-/ lounge set borrelen of heerlijk relaxen onder uw eigen veranda, het is allemaal mogelijk op Vakantiepark de Thijmse Berg! De vroege vogel korting geldt op verblijven in 2018, dus ook uw zomervakantie of herfstvakantie kunt u nu al heel voordelig boeken...Laat de voorpret maar beginnen!

Geldig op boekingen gemaakt vóór 1 maart 2018 met aankomst tussen 1 januari 2018 en 25 december 2018. De vroege vogel korting wordt in de eerste stap van het boekingsproces verwerkt!

Direct reserveren met vroege vogel korting