Check beschikbaarheid

Vroege vogels opgelet!

Wilt u ook aankomend jaar verzekerd zijn van een heerlijke vakantie? De vroege beslissers worden beloond bij De Thijmse Berg.  Boek een verblijf met aankomst in 2017 op Allurepark de Thijmse Berg en profiteer van 15% korting op uw verblijf.  

Ervaar hoe het is om een heerlijke vakantie midden in de bossen te hebben. Profiteer met uw gezelschap van een vakantie op de Utrechtse Heuvelrug en geniet van het prachtige natuur of maak uitstapjes in de omgeving zoals een dagtripje naar Ouwehands Dierenpark! 

Na een leuk dagje uit kunt u lekker bijkomen in uw luxe accommodatie. Gezellig in uw tuin-/ lounge set borrelen of heerlijk relaxen onder uw eigen veranda, het is allemaal mogelijk op Allurepark de Thijmse Berg! De vroeg boekkorting geldt op verblijven in 2017, dus ook uw zomervakantie of herfstvakantie kunt u nu al heel voordelig boeken...Laat de voorpret maar beginnen!

Gebruik als actiecode: 'vroegevogel2017'

Geldig op boekingen gemaakt vóór 12 maart 2017 met aankomst tussen 01/01/2017 en 25/12/2017. De vroeg boekkorting wordt in de eerste stap van het boekingsproces verwerkt!

Direct reserveren met vroeg boekkorting